Bereken & vergelijk de beste prijs voor je aanvullende ziekteverzekering

Bereken en vergelijk via verzekeringen.be zelf online, gratis en vrijblijvend de beste prijs voor je aanvullende ziekteverzekering bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

Klik op " Bereken meteen je aanvullende ziekteverzekering " om de beste prijs voor je aanvullende ziekteverzekering te berekenen & vergelijken.
Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste aanvullende ziekteverzekering is voor jou.

Voor welke verzekeringsmaatschappijen kun je vandaag al een aanvullende ziekteverzekering berekenen & simuleren ?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars : DKV & AG Insurance

 

 

➥ Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe verloopt het proces " aanvullende ziekteverzekering berekenen, aanvullende ziekteverzekering vergelijken " ?

In slechts vier stappen (< vijf minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je aanvullende ziekteverzekering te berekenen bij DKV en AG Insurance. Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je doorklikken naar het detail van iedere aanvullende ziekteverzekering. Ook op de detailpagina kan je de verschillende waarborgen van de verzekeraars met elkaar vergelijken. Zo kun je eenvoudig nagaan welke verzekeraar de goedkoopste aanvullende ziekteverzekering aanbiedt EN het best aansluit bij je behoefte.

Goed om weten : alle gegevens die wij opvragen, zijn nodig om alle aspecten van je aanvullende ziekteverzekering te berekenen (= de prijs, de vrijstellingen en de waarborgen) bij minstens 1 van de betrokken partijen.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten ?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je aanvullende ziekteverzekering (of andere verzekering) gemaakt op verzekeringen.be? Dan kan je jezelf rechts bovenaan meteen inloggen met je e-mailadres en paswoord.

Raadpleeg vooraf de vergelijkende studies van DKV.

Hierbij bieden we je de mogelijkheid aan om de aanvullende ziekteverzekering van DKV te vergelijken met (onafhankelijke) ziekenfondsen. Kortom vergelijk hier alvast op een eenvoudige manier de verschillende waarborgen, wachttijden,... Tijdens de berekening van je aanvullende ziekteverzekering bij AG Insurance of DKV kan je beide verzekeraars met elkaar vergelijken en via de offerte detail kan je ook hun producten vergelijken met andere verzekeraars. Vergelijk hier alvast je aanvullende ziekteverzekering!

Vergelijk de waarborgen van DKV met andere verzekeraars:

               |  door