Full omnium autoverzekering

Full omnium autoverzekering

De Full Omnium formule wordt ook wel de “all risk formule” genoemd. Deze biedt namelijk de meest comfortabele (ruime) dekking. Met andere woorden, deze formule bundelt de verplichte BA Autoverzekering + alle mogelijke individuele aanvullende waarborgen.

De full omnium onderscheidt zich ten opzichte van de Mini Omnium autoverzekering door de opname van de aanvullende waarborg ‘eigen schade’. Deze bepaalt dat je ook verzekert bent voor de zogenaamde ’eigen schade‘ (ofwel de materiële schade aan je voertuig door eigen (onopzettelijk) toedoen (bv: door een andere automobilist of zwakke weggebruiker aan te rijden, door tegen een voorwerp of een geparkeerde wagen aan te botsen,…). Bovendien dekken de meeste Full Omnium autoverzekeringen ook de beschadiging van je wagen door vandalen!

Doe je voordeel !

Wil je weten hoeveel je (toekomstige) premie Full Omnium autoverzekering bedraagt en welke invulling deze heeft? Maak meteen online de berekening en ontdek welke premie– en waarborgverschillen er zijn tussen de verscheidene verzekeraars.

Tot slot, net zoals dit van toepassing is bij de Mini Omnium, zijn de opties van de wagen ook verzekerd, op voorwaarde dat deze mee opgenomen werden in je polis autoverzekering. Hetzelfde geldt voor de kosten van het takelen, herstellen en stallen van de wagen (weliswaar met een limiet).

Wat is de kostprijs van een full omnium ?

Ben je ook benieuwd of je nu teveel betaalt voor je full omnium? Maak dan snel de berekening en vergelijk minstens 75% van alle autoverzekeraars.

 

 
Bespaar op