DKV verzekeringen

DKV verzekeringen - Logo

DKV Belgium, dochter van de ERGO Groep (onderdeel van de herverzekeraar Munich Re), is sinds haar ontstaan in 1964 uitgegroeid tot de (bekendste) specialist inzake individuele ziekteverzekeringen.

Historiek

DKV Belgium N.V., in 1964 opgericht als eerste buitenlands filiaal van de Deutsche Krankenversicherung AG, maakt inmiddels deel uit van Munich Health, de 'poot voor gezondheidsoplossingen' van Munich Re.

Bron: de historiek van DKV

Overnames

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeraar (= verzekeringsmaatschappij) vandaag jouw polis beheert.

Aanbod verzekeringen

Individuele zorgverzekeringen (o.a. hospitalisatieverzekering (met medi-card), tandzorg, inkomensverlies, ambulante kosten,...) en zorgverzekeringen voor het bedrijfsleven,... Méér info, klik door naar de producten van DKV verzekeringen.

Prijzen en promoties

Heb je interesse in een DKV hospitalisatieverzekering of DKV ambulante zorg maar wil je vooraf eerst even de prijs ervan berekenen ? Geen probleem, klik op onderstaande knop, selecteer vervolgens je gewenste verzekering en bereken nadien de beste prijs voor je DKV verzekering.

 

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kun je de zorgverzekeringen van DKV verkrijgen?

Uitsluitend via de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.

DKV Verzekeringen NV – hoofdzetel

  • Adres: Bischoffsheimlaan 1-8, 1000 Brussel
  • Tel: 02 287 64 11
  • Fax: 02 287 64 12
  • Web: http://www.dkv.be
  • Rekeningnummer: rekeningnummer DKV
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0739

Nuttige informatie

 

Opgelet: mocht je een onnauwkeurigheid hebben gevonden in de omschrijving, laat het ons weten. Vergeet ook niet een verwijzing naar de bron op te geven (voor controle). Alvast bedankt.

 

 
Bespaar op