Gratis tickets Autosalon 2018

Winactie Autosalon 2018

Maak kans op 1 van de 50 toegangstickets voor het Autosalon 2018!

Ben jij een echte autoliefhebber? En ben je steeds op zoek naar de nieuwste technologieën en laatste snufjes voor jouw auto of moto? Dan moet je zeker deelnemen aan deze winactie want Verzekeringen.be geeft 50 personen de unieke kans om naar het Autosalon 2018 te gaan. Lees verder en ontdek hoe je een ticket kunt bemachtigen.

Wat kom je op deze pagina te weten?

Wat kan je winnen?

Door deel te nemen aan deze actie, maak je kans op één van de 50 toegangstickets voor het Autosalon 2018. Indien je één van de gelukkigen bent, zal je via mail het ticket ontvangen in de vorm van een promocode. Met die code kan je dan via de website van het autosalon het toegangsticket gratis downloaden.

Hoelang duurt de actie?

De actie loopt van maandag 13 november 2017 (14u00) tot en met dinsdag 9 januari 2018 (23u59).

Wat moet je doen om deel te nemen?

Je dient verplicht de vraag over het autosalon te beantwoorden. Verder dien je ook verplicht jouw naam en e-mailadres mee te geven zodat we je kunnen contacteren indien je hebt gewonnen!

Tip nodig? Check dan de site van het autosalon om het antwoord te vinden.

 

Hoe en wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Ten laatste op 11 januari 2018 ontvangen alle deelnemers een e-mail. Indien je hebt gewonnen, zal je in jouw mailbox een gepersonaliseerd bericht krijgen met de promocode om het toegangsticket op de website van het autosalon gratis te downloaden.

Bereken nu al jouw autoverzekering

Ben je van plan een nieuwe wagen op het autosalon aan te kopen? Maak dan nu al jouw berekening voor de autoverzekering en vergelijk verschillende verzekeraars:

 

 
Bespaar op

 

Alle informatie over deze actie vind je terug in het wedstrijdreglement