Bereken de beste prijs voor je inboedelverzekering, vergelijk & maak simulaties

Kies voor 'de beste prijs voor je inboedelverzekering (huisraadverzekering) berekenen' om in nauwelijks enkele minuten (< 5 min.) de best mogelijke premie voor je inboedelverzekering bij de belangrijkste verzekeraars in België te simuleren (*).

Start het vergelijken van de prijzen voor je inboedelverzekering
Klik op " Meteen je inboedelverzekering berekenen " om de beste prijs te vergelijken & simuleren.
Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste verzekering voor je inboedel is voor jouw situatie en bij wie.

(*) de berekening van de inboedelverzekering verloopt via de module van de brandverzekering ➞ selecteer ‘inhoud’ bij het "Te verzekeren" (risico–object).

Voor welke verzekeraars kun je vandaag al een inboedelverzekering berekenen & vergelijken ?

  • Directe verzekeraars (= direct writers) : Corona Direct
  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars : AG Insurance, Allianz, Baloise Insurance (= Mercator + Nateus) en Vivium.

➥ Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe verloopt het proces om je inboedelverzekering (huisraadverzekering) te berekenen ?

Héél eenvoudig. Vul zo nauwkeurig mogelijk de vragenlijst in die je te zien krijgt en klik vervolgens op 'verder'. Alle vragen zijn noodzakelijk om bij alle betrokken verzekeraars de beste prijs voor je inboedelverzekering te berekenen. Ter hoogte van het detail van een prijsberekening, kun je overigens bijkomende real-time simulaties maken.

Tip om sneller op de hoogte te blijven over de evoluties over verzekeringen in België !

Wil je voortaan sneller op de hoogte gesteld worden over de evoluties in de verzekeringen, promoties,... Maak je dan zeker fan van onze facebook-pagina en/of volg ons via twitter.

             |  door Geert Moyson