Bereken en vergelijk de prijs voor je inboedelverzekering

Kies voor 'de beste prijs voor je inboedelverzekering'. Bereken in nauwelijks enkele minuten de best mogelijke premie voor je inboedelverzekering bij de belangrijkste verzekeraars in België te simuleren (*).

(*) de berekening van de inboedelverzekering verloopt via de module van de brandverzekering. Selecteer ‘inhoud’ bij het "Te verzekeren" (risico–object).

Voor welke verzekeraars kun je vandaag al een inboedelverzekering berekenen en vergelijken?

  • Directe verzekeraars (direct writers): Corona Direct
  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars: AG Insurance, Allianz, Baloise Insurance (= Mercator + Nateus) en Vivium.

Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe verloopt het proces om je inboedelverzekering te berekenen?

Héél eenvoudig. Vul zo nauwkeurig mogelijk de vragenlijst in die je te zien krijgt en klik vervolgens op 'verder'. Alle vragen zijn noodzakelijk om bij alle betrokken verzekeraars de beste prijs voor je inboedelverzekering te berekenen. Ter hoogte van het detail van een prijsberekening, kun je overigens bijkomende real-time simulaties maken.

Tip om sneller op de hoogte te blijven over de evoluties over verzekeringen in België !

Wil je voortaan sneller op de hoogte gesteld worden over de evoluties in de verzekeringen, promoties,... Maak je dan zeker fan van onze facebook-pagina en/of volg ons via twitter.

 
Bespaar op