Vervaldagmelder verzekering

De vervaldagmelder voor je verzekeringen

Stel een herinnering in om je huidige verzekeringen te herevalueren vóór de vervaldag!

Schrik je zelf ook altijd wanneer je de uitnodiging krijgt tot het betalen van je verzekeringspremie ? Denk je dan ook "hmmm, hier moet ik volgende keer echt eens werk van maken", rekening houdende met de wettelijke opzegtermijn van een verzekeringspolis (= 3 maanden).

Om je hierbij te helpen, hebben we de vervaldagmelder voor je verzekeringen ontwikkeld. Hierdoor ontvang je 4 maand voor de vervaldag van je verzekeringspolis automatisch een mail die je herinnert aan je intentie om je polis tijdig te herevalueren. Via onze berekeningsmodules kun je dan direct de beste prijzen bij de vele verzekeraars berekenen en vergelijken.

Hoe ga je tewerk?

Klik op onderstaande knop waardoor je op de pagina mijn-verzekeringen terecht komt. Deze toepassing kun je gebruiken om je verzekeringen te beheren, maar ook voor het instellen van een vervaldagmelder.

Klik vervolgens op de knop "Registreren" (of "Inloggen" mocht je al over een login beschikken).

In functie van je vorige keuze, beland je na het "bewaren" of "inloggen" op een pagina met de keuze "Start je polisbeheer" of "Jouw polissen beheren". Heb je al eens een polis opgenomen, kies dan voor "Jouw polissen beheren". Heb je nog geen verzekeringspolis opgenomen (of vervaldag ingesteld), kies dan voor "Start jouw polisbeheer". Je belandt vervolgens op een pagina waar je een polis kan toevoegen en een vervaldag kan instellen.

Let op: de herinneringsmail om je verzekeringspolis te herevalueren vóór de vervaldag, wordt verzonden naar het e–mailadres dat je hebt ingegeven bij de opmaak van je profiel.

Laat je niet verrassen. Doe meteen je voordeel en stel je vervaldag in.

Stel je vervaldagmelder in

 

Weetje

De minimumtermijn die je in aanmerking moet nemen om je huidige verzekeringspolis op te zeggen bedraagt 3 maanden vóór de eerstvolgende vervaldag. Méér info : hoe je verzekering opzeggen.

 

 
Bespaar op