Nateus verzekeringen

Nateus verzekeringen in België - Logo

Nateus verzekeringen (bestaande uit Nateus nv & Nateus Life nv), nu onderdeel van de Baloise Groep, kiest resoluut de kaart voor een duurzaam partnership. Hiervoor beroept zij zich op een aantal principiële pijlers o.a. professioneel advies verlenen, de juiste waarborgen tegen een aantrekkelijke prijs, een behoedzaam beleid inzake rendement & zekerheid en een breed scala aan hedendaagse verzekeringsproducten.

Historiek

Fusie

Vanaf 21 januari 2013 is de nieuwe juridische fusie van de bedrijven Mercator NV, Nateus NV en Nateus NV Life ' overgenomen. Vanaf dat ogenblik verdwijnen de vertrouwde merknamen. Ze worden vervangen door één nieuwe merknaam : Baloise Insurance.

Nateus verzekeringen ontstaat in 2005 uit de fusie tussen Naviga & Mauretus verzekeringen (beide onderdeel van Ethias). In ruil voor de staatssteun die Ethias in 2008 mocht ontvangen, wegens de perikelen op de financiële markten, verplichtte De Europese Commissie Ethias om zowel Nateus verzekeringen als haar herverzekeringsdochter Belré te verkopen.

Bron: de historiek van Nateus verzekeringen.

Overnames

Heb jij nog een actieve polis bij een verzekeringsmaatschappij die ondertussen (reeds geruime tijd) werd overgenomen, maar je weet niet meer wie. Bekijk dan welke verzekeraar (= verzekeringsmaatschappij) vandaag jouw polis beheert.

Aanbod verzekeringen

Schadeverzekeringen (ook wel BOAR genoemd o.a. autoverzekering, brandverzekering,...), sparen & beleggen maar ook gespecialiseerde verzekeringen zoals transportverzekeringen & medische beroepsaansprakelijkheid. Met haar oplossingen richt zij zich naar particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen & ondernemingen. Méér info, klik door naar de verzekeringsproducten van Nateus verzekeringen.

Prijs berekenen

Zoek je een verzekering en wil je je voorafgaand even oriënteren, klik dan op de verzekering waarvoor je een premie wil berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend.

 

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kun je de verzekeringen van Mercator verkrijgen?

Uitsluitend via het kanaal van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.

Nateus verzekeringen (nu Baloise Insurance) – hoofdzetel

Via hun website kun je eveneens een makelaar van Baloise Insurance (Nateus verzekeringen) in jouw buurt opzoeken.

Nuttige informatie

 

Opgelet: Mocht je een onnauwkeurigheid hebben gevonden in de omschrijving, laat het ons weten. Vergeet ook niet een verwijzing naar de bron op te geven (voor controle). Alvast bedankt.

 

 
Bespaar op