De beste prijs voor je wachtpolis berekenen, vergelijken & simuleren

Via verzekeringen.be kun je zelf online, gratis en vrijblijvend de beste prijs voor je wachtpolis bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

Klik op " Bereken meteen je wachtpolis " om de beste prijs voor je wachtpolis te berekenen & vergelijken. Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste wachtpolis is voor jou.

Voor welke verzekeringsmaatschappijen kun je vandaag al een wachtpolis berekenen & simuleren ?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars : DKV & AG Insurance

 

 

➥ Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe verloopt het proces " wachtpolis vergelijken, wachtpolis berekenen " ?

In slechts vier stappen (< vijf minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je wachtpolis te berekenen bij DKV (= Plan Horizon) en AG Insurance (= AG Care Vision). Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je doorklikken naar het detail van iedere wachtpolis. Ook op de detailpagina kan je de verschillende waarborgen van AG Care Vision of Plan Horizon vergelijken met die van andere verzekeraars. Zo kun je eenvoudig nagaan welke verzekeraar de goedkoopste wachtpolis aanbiedt EN het best aansluit bij je behoefte.

Goed om weten : alle gegevens die wij opvragen, zijn nodig om alle aspecten van je wachtpolis te berekenen (= de prijs, de vrijstellingen en de waarborgen) bij minstens 1 van de betrokken partijen.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten ?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je wachtpolis (of andere verzekering) gemaakt op verzekeringen.be? Dan kan je jezelf rechts bovenaan meteen inloggen met je e-mailadres en paswoord.

Raadpleeg vooraf de vergelijkende studies van DKV en AG Insurance.

Via het onderstaande keuzemenu kan je alvast de verschillende waarborgen van de wachtpolis Plan Horizon en AG Care Vision met elkaar vergelijken. Daarnaast kan je ook de wachtpolis van AG Insurance en DKV vergelijken met de wachtpolisen van andere verzekeraars. Bereken hier alvast online je wachtpolis!

Vergelijk de waarborgen van DKV en AG Insurance met andere verzekeraars:

               |  door