Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance
Allianz Global Assistance Belgium is een entiteit van de internationale Allianz Global Assistance Groep en maakt eveneens deel uit van de Duitse verzekeringsmaatschappij Allianz. Met meer dan 13 000 medewerkers in vijf verschillende continenten zorgt Allianz Global Assistance er dag en nacht voor dat jouw leven, op reis en onderweg, zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Vanuit het centrum van Brussel behandelt Allianz Global Assistance jaarlijks meer dan 95 000 dossiers. Je moet jouw reis annuleren, jouw bagage is gestolen, je hebt medische bijstand nodig in het buitenland, jouw voertuig start niet meer, ... Allianz Global Assistance staat 24u/24, 7 dagen/7 voor je klaar! Allianz Global Assistance kan met trots zeggen dat meer dan 250 miljoen klanten een beroep doen op hun diensten, dat is maar liefst 4 % van de totale wereldbevolking!

Historiek

Allianz Global Assistance is de wereldwijde marktleider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. In 2000 ontstond de groep Mondial Assistance, geboren uit de fusie van de Zwitserse maatschappij Elvia Reisverzekeringen met de Franse maatschappij SACNAS. Toen al konden onze klanten rekenen op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van reisverzekeringen en roadside assistance. In 2000 en 2001 nam de groep Mondial Assistance World Access (USA), Worldcare (Australië) en AutoAssist (Thailand) over. In 2006 tenslotte werd Mondial Assistance, met het gekende rode logo, het universele merk van de groep.

Sinds 2012 is Mondial Assistance veranderd in Allianz Global Assistance. Dit ging samen met de wereldwijde lancering van een nieuw logo en onze nieuwe gemeenschappelijke waarden: Zorgzaam, Verbonden, Proactief, Professioneel en met Vertrouwen.

Mensen helpen, altijd en overal. Dat is wat Allianz Global Assistance doet!

Aanbod verzekeringen

Allianz Global Assistance biedt meerdere reisbijstands- en reisverzekeringsproducten aan, waaronder:

  • Jaarlijkse reisbijstand: Ga je meermaals per jaar met vakantie? Of reis je vaak voor je werk? Een heel jaar zonder zorgen, zowel voor jou, jouw familie als voor jouw wagen(s). Voor de meest uitgebreide bescherming en een heel jaar gemoedsrust, kies voor onze formule World Gold Protection die reeds 6 keer de Decavi-troffee voor Beste Bijstandscontract gewonnen heeft.
  • Tijdelijke reisbijstand: Een jaarlijkse, doorlopende reisverzekering is ideaal wanneer je meer dan 2 keer per jaar op reis, op citytrip of op weekend gaat. Indien je slechts 1 enkele reis per jaar doet, kan je ook bij Allianz Global Assistance terecht. Voor de combinatie annulering, medische bijstand, bijstand aan uw wagen, bagageverzekering,... is onze tijdelijke formule Top Selection de beste optie voor jou.

Prijzen en promoties

Benieuwd naar de prijs van een reisbijstand, reis- & annulatieverzekering bij Allianz Global Assistance? Maak de berekening:

Prijs reisverzekering berekenen

Waar kun je de verzekeringen van Allianz Global Assistance verkrijgen?

De verzekeringsoplossingen van Allianz Global Assistance worden in België verdeeld via:

Allianz Global Assistance Belgium – hoofdzetel