Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance
Allianz Global Assistance Belgium behoort tot de internationale Allianz Global Assistance Groep en maakt deel uit van de Duitse verzekeringsmaatschappij Allianz. Met meer dan 13 000 medewerkers in vijf verschillende continenten zorgt Allianz Global Assistance er dag en nacht voor dat jouw leven, op reis en onderweg, zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Je moet jouw reis annuleren, jouw bagage is gestolen, je hebt medische bijstand nodig, jouw voertuig start niet meer... Allianz Global Assistance staat altijd voor je klaar!
 

Bereken meteen je reisverzekering

Welke informatie vind je hieronder terug?

Wie is Allianz Global Assistance?

Allianz Global Assistance is de wereldwijde marktleider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. In 2000 ontstond de groep Mondial Assistance, geboren uit de fusie van de Zwitserse maatschappij Elvia Reisverzekeringen met de Franse maatschappij SACNAS. Toen al konden onze klanten rekenen op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van reisverzekeringen en roadside assistance. In 2000 en 2001 nam de groep Mondial Assistance World Access (USA), Worldcare (Australië) en AutoAssist (Thailand) over. In 2006 tenslotte werd Mondial Assistance, met het gekende rode logo, het universele merk van de groep.

Sinds 2012 is Mondial Assistance veranderd in Allianz Global Assistance. Dit ging samen met de wereldwijde lancering van een nieuw logo en onze nieuwe gemeenschappelijke waarden: Zorgzaam, Verbonden, Proactief, Professioneel en met Vertrouwen.

Mensen helpen, altijd en overal. Dat is wat Allianz Global Assistance doet!

Welke verzekeringen biedt Allianz Global Assistance aan?

Allianz Global Assistance biedt meerdere reisbijstands- en reisverzekeringsproducten aan, waaronder:

  • Jaarlijkse reisbijstand: Ga je meermaals per jaar met vakantie? Of reis je vaak voor je werk? Een heel jaar zonder zorgen, zowel voor jou, jouw familie als voor jouw wagen(s). Voor de meest uitgebreide bescherming en een heel jaar gemoedsrust, kies voor onze formule World Gold Protection die reeds 6 keer de Decavi-troffee voor Beste Bijstandscontract gewonnen heeft.
  • Tijdelijke reisbijstand: Een jaarlijkse, doorlopende reisverzekering is ideaal wanneer je meer dan 2 keer per jaar op reis, op citytrip of op weekend gaat. Indien je slechts 1 enkele reis per jaar doet, kan je ook bij Allianz Global Assistance terecht. Voor de combinatie annulering, medische bijstand, bijstand aan uw wagen, bagageverzekering,... is onze tijdelijke formule Top Selection de beste optie voor jou.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Benieuwd naar de prijs van een reisbijstand, reis- & annulatieverzekering bij Allianz Global Assistance? Maak de berekening:

Prijs reisverzekering berekenen

Waar vind je de verzekeringen van Allianz Global Assistance?

De verzekeringsoplossingen van Allianz Global Assistance worden in België verdeeld via:

Hoe kan ik Allianz Global Assistance contacteren?

Allianz Global Assistance Belgium – hoofdzetel