Bereken en vergelijk je fietsverzekering

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend, de beste prijs voor je fietsverzekering berekenen, vergelijken en simuleren bij de belangrijkste aanbieders op de Belgische markt.

 
Klik op "Simuleer de beste prijs voor je fietsverzekering" om de beste prijs voor je fietsverzekering te berekenen, simuleren & vergelijken. Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste fietsverzekering, fietsomnium is voor jouw fiets.

Voor welke verzekeraars kan je een fietsverzekering berekenen?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars bij: Aedes
  • Direct via: Callant Verzekeringen
Fietsverzekering Callant | Verzekeringen.be
 
 

 Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe bereken en vergelijk ik de fietsverzekeringen?

Zeer eenvoudig. Om een correcte prijsberekening te kunnen maken, hebben we niet zo veel gegevens nodig. Je geeft aan welke soort fiets je wenst te verzekeren, de leeftijd van je fiets en de aankoopprijs (aangevuld met de prijs van de accessoires). Vervolgens vragen we je nog om je persoonlijke gegevens in te vullen. Nadat je hebt geklikt op 'Bereken de prijzen', krijg je een overzicht te zien met de verschillende aanbieders. Je fietsverzekering bereken en vergelijken was nog nooit zo eenvoudig!

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je fietsverzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be, dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.

Bereken snel de goedkoopste fietsverzekering