Bereken en vergelijk jouw hondenverzekering

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend de beste prijs voor de hondenverzekering berekenen en vergelijken bij de belangrijkste verzekeraar (via een direct verzekeraar) in België.

   

Klik op "Bereken meteen jouw hondenverzekering" om de beste prijs voor de hondenverzekering te berekenen. Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste hondenverzekering is voor jouw trouwe viervoeter.

Voor welke verzekeraars kan ik een hondenverzekering berekenen?

  • Directe verzekeraar: Corona Direct

Hondenverzekering Corona Direct | Verzekeringen.be

Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe bereken en vergelijk ik de hondenverzekeringen?

Zeer eenvoudig. Om een correcte prijsberekening te kunnen maken, hebben we niet zo veel gegevens nodig. In het interview geef je het geslacht aan, het ras, de aankoopprijs, de geboortedatum van je trouwe viervoeter... Daarnaast geef je nog aan of hij/zij de nodige inentingen heeft gehad, aanvullend met een aantal bijkomende vragen. Vervolgens vragen we je nog om je persoonlijke gegevens in te vullen. Nadat je hebt geklikt op 'Bereken de prijzen', krijg je een overzicht te zien met de verschillende formules. Een hondenverzekering (hospitalisatieverzekering voor je hond) bereken en vergelijken voor je hond was nog nooit zo eenvoudig!

Op welke manier kan ik snel en eenvoudig de berekening maken?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor de hondenverzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be, dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.

Bereken snel de goedkoopste hondenverzekering