Makelaar maak je aanwezig - Binex

Beste onafhankelijke makelaar

Geniet mee van onze bezoekersaantallen en versterk op deze manier jouw promotie daar waar jouw (toekomstige) klanten zich bevinden.

Bied aan onze bezoekers (in jouw regio) een offerte autoverzekering aan

'Speel online korter op de bal' en verstrek een offerte autoverzekering aan geïnteresseerde bezoekers in jouw buurt die een premieberekening autoverzekering maken.

Als onze bezoekers de premie van hun autoverzekering berekenen, dan krijgen ze een overzicht te zien van alle aanbieders (directe verzekeraars & onafhankelijke makelaars) van een autoverzekering. Kortom je kan als onafhankelijke verzekeringsmakelaar jouw kantoor aanwezig maken op verzekeringen.be voor de autoverzekering via Binex.be. Je bepaalt zelf voor welke regio je wenst te verschijnen op verzekeringen.be.

Je stelt slechts éénmalig de gewenste parameters in. Het is héél eenvoudig en is voor alle betrokkenen een win–win situatie.

(*) Het instellen van de parameters doe je via Binex.be de online B2B–toepassing voor de onafhankelijke makelaar. Door middel van je FSMA nummer kun je jezelf aanmelden in Binex. Op de welkomstpagina vind je het overzicht van de beschikbare toepassingen waaronder "Beheer jouw aanwezigheid op verzekeringen.be".

Wat zijn de voordelen als je jouw kantoor aanwezig maakt voor de autoverzekering?

  • Bereik méér nieuwe klanten (leads);
  • Bespaar tijd doordat de offertes automatisch verstuurd worden vanuit jouw naam;
  • Vergroot je online zichtbaarheid;
  • Geniet van extra visibiliteit in jouw regio;
  • Raadpleeg online de offertes van jouw nieuwe klanten.

Vermeld jouw kantoor in de zoekmodule

Via de module "een onafhankelijke verzekeringsmakelaar zoeken" kunnen onze bezoekers een makelaar in hun buurt opzoeken. Laat deze kans niet liggen, maak gebruik van de gratis vermelding en zorg ervoor dat je contactgegevens correct staan opgenomen.