Samenwerking Feprabel

Beste Bezoeker,
Beste Verzekeringsnemer,
Beste Verzekeringsmakelaar,

Op 6 oktober 2011 gaf Feprabel het startschot voor de online promotie van zijn Franstalige onafhankelijke verzekeringsmakelaars in België. Hiervoor is Feprabel een nauwe samenwerking aangegaan met de Belgische portaalsite op vlak van verzekeringen Assurances.be.

Wat houdt deze samenwerking met de onafhankelijke verzekeringsmakelaar in?
Feprabel is zich bewust van het gewijzigde consumentengedrag o.a. door de opmars van het internet. Lange tijd heeft de Belgische verzekeringswereld echter de kat uit de boom gekeken maar sinds geruime tijd suist het besef dat internet niet alleen een bron van informatievoorziening kan zijn maar evenzeer een uitstekend instrument in de promotie van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

In haar zoektocht naar een bekwame partij om haar onafhankelijke verzekeringsmakelaars online te ondersteunen, heeft Feprabel gekozen voor de Belgische portaalsite Assurances.be.

 

Inhoud van de samenwerking

Alle Feprabel-makelaars worden mee aanwezig gemaakt in de toepassing « autoverzekering berekenen »
Naast de bestaande verzekeringsmakelaars die in real time een offerte autoverzekering aanbieden (zie module « Bereken je autoverzekering »), zullen alle verzekeringsmakelaars die lid zijn van Feprabel eveneens in real time een offerteberekening autoverzekering aanleveren aan alle aanvragers.

Doe de test en probeer het zelf even uit: Bereken je autoverzekering.

 

Alle Feprabel-leden genieten de ruimste zichtbaarheid in de zoekmodule op Assurances.be
Via de toepassing « een onafhankelijke verzekeringsmakelaar zoeken », kunnen particulieren een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in hun buurt opzoeken. Op basis van de ruime profielbeschrijvingen en functionaliteiten krijg je als particulier een duidelijk beeld wat iedere makelaar voor jou kan betekenen.

 

Heb je als particulier nog vragen, stel ze ons gerust via het contactformulier.