Premie schuldsaldoverzekering berekenen en vergelijken

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend de beste prijs voor je schuldsaldoverzekering berekenen en vergelijken bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

 
Klik op "Bereken meteen je schuldsaldoverzekering" om de beste prijs voor je schuldsaldoverzekering te berekenen & vergelijken.
Gratis, online en in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste schuldsaldoverzekering is voor jouw situatie en bij wie.

Voor welke verzekeraars kan ik een schuldsaldoverzekering berekenen?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars bij: Patronale Life (ex.Nationale Suisse), Cardif & Delta Lloyd Life.

Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe bereken en vergelijk ik de schuldsaldoverzekeringen?

Héél eenvoudig. Om een correcte prijsberekening te kunnen maken hebben we niet zo veel gegevens nodig. Enkel de persoon– en adresgegevens, en de gegevens van de gewenste lening (of althans een goede benadering), en een inschatting van de gewenste dekkingen (te verzekeren kapitaal, looptijd,...). Klik nadien op 'verder'. Ter hoogte van het detail van een prijsberekening, kun je overigens bijkomende real-time vergelijkingen maken voor je schuldsaldoverzekering.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je schuldsaldoverzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be, dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.

Vergelijk je premie schuldsaldoverzekering