Bereken en vergelijk de aanvullende ziekteverzekering

Bereken en vergelijk via verzekeringen.be/ zelf online, gratis en vrijblijvend de beste prijs voor je aanvullende ziekteverzekering bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

Bereken meteen je aanvullende ziekteverzekering

Klik op “Bereken meteen je aanvullende ziekteverzekering” om de beste prijs voor je aanvullende ziekteverzekering te berekenen & vergelijken.

Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste aanvullende ziekteverzekering is voor jou.

Voor welke verzekeraars kan ik een aanvullende ziekteverzekering berekenen?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaar: DKV

Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe verloopt de berekening van een aanvullende ziekteverzekering?

In slechts vier stappen (< vijf minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je aanvullende ziekteverzekering te berekenen bij DKV en AG Insurance. Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je doorklikken naar het detail van iedere aanvullende ziekteverzekering. Ook op de detailpagina kan je de verschillende waarborgen van de verzekeraars met elkaar vergelijken. Zo kun je eenvoudig nagaan welke verzekeraar de goedkoopste aanvullende ziekteverzekering aanbiedt EN het best aansluit bij je behoefte.

Goed om weten: alle gegevens die wij opvragen, zijn nodig om alle aspecten van je aanvullende ziekteverzekering te berekenen (de prijs, de vrijstellingen en de waarborgen) bij minstens 1 van de betrokken partijen.

Hoe kan ik snel mijn premie berekenen?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je aanvullende ziekteverzekering (of andere verzekering) gemaakt op verzekeringen.be/? Dan kan je jezelf rechts bovenaan meteen inloggen met je e-mailadres en paswoord.

Bereken snel de goedkoopste aanvullende ziekteverzekering