Baloise Insurance

Baloise Insurance biedt een uitgebreid gamma van verzekeringen aan voor particulieren en ondernemingen. Ze behoort tot de top 5 in Niet-Leven. Voor Maritieme en Transportverzekeringen kan ze zich marktleider in België noemen. In het segment Leven heeft Baloise Insurance een marktaandeel van 3 % in 2015. Iets meer dan 1.200 medewerkers bouwen vanuit zetels in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt aan een duurzame samenwerking met onafhankelijke makelaars, om zowel particulieren als bedrijven passende verzekeringsoplossingen aan te bieden.

Baloise Insurance maakt deel uit van de Baloise Group

Baloise Group, met hoofdzetel in Bazel, kan worden opgesplitst in twee delen. Enerzijds biedt de Europese Baloise Group verzekerings- en pensioenoplossingen aan, anderzijds biedt de Zwitserse Baloise Group, als een financiële dienstverlener, zowel bankproducten als verzekeringen aan. Naast de Belgische vestiging wordt de groep ook vertegenwoordigd in Luxemburg, Zwitserland, Liechtenstein en Duitsland. Ongeveer 8.900 medewerkers zijn tewerkgesteld bij de Baloise Group.

Wat is de geschiedenis van Baloise?

Baloise Belgium nv, beter gekend als Baloise Insurance, werd opgericht in 2013 na de eenwording van Mercator, Avéro en Nateus. Je zou dus kunnen zeggen dat het een recent bedrijf is, maar met een rijk verleden.

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert.

Welke verzekeringen biedt Baloise aan?

De producten van Baloise Insurance zijn een innovatief antwoord voor pensioenopbouw en beleggingen, met financiële zekerheid en veiligheid als focus. Naast Levensverzekeringen, biedt de verzekeraar ook de mogelijkheid aan om jouw bezittingen te beschermen via de zogenaamde verzekeringen Niet-Leven. En dit zowel voor particulieren als voor ondernemingen.

1. Verzekeringen Niet-Leven

Voor particulieren

De verzekeringen van Baloise Insurance beschermen:

De benadering van een Veilige Wereld vormt hierbij de rode draad voor Baloise Insurance. Bundel jouw verzekeringen in een gratis Gezinsplan en geniet extra voordelen, zoals het voordelenpakket Safety Pack.

Voor ondernemingen

Baloise Insurance biedt voor ondernemingen een waaier van bedrijfspolissen aan die pragmatische en overzichtelijke oplossingen aanreiken, inclusief spitstechnologie op verzekeringsgebied. Ze stemt haar aanbod in Vloten, Brand en Engineering, Aansprakelijkheid en Arbeidsongevallen af op de noden en de risico’s van de bedrijfsactiviteit. Zoals al eerder werd aangehaald maakt Baloise Insurance deel uit van een internationaal netwerk, waardoor ze oplossingen kan uitwerken voor zeer grote, industriële of internationale bedrijfsactiviteiten.

Voor ondernemingen is het mogelijk om de verzekeringen te bundelen in een KMO-plan. Hierdoor kan jouw bedrijf een deel van de premie terugkrijgen via een winstdeelname. Daarnaast hecht Baloise Insurance ook belang aan advies en preventie omtrent de producten die ze aanbiedt, zodat ze kan bijdragen aan een veilige onderneming.

Maritieme en Transportverzekeringen

Daarnaast biedt Baloise Insurance voor ondernemingen oplossingen op maat op het vlak van CMR-, Casco- en Cargoverzekeringen.

2. Levensverzekeringen

Baloise Insurance biedt je de mogelijkheid om op elk moment in samenspraak met jouw makelaar op een zeer eenvoudige en transparante manier een spaar- en beleggingsportefeuille samen te stellen en te optimaliseren. Met als startpunt jouw behoeften en op basis van jouw risicoprofiel. Deze manier van aanpak wordt mogelijk gemaakt dankzij de portefeuillebenadering van Baloise Insurance (een combinatie van tak21 en tak23).

Daarnaast is het mogelijk om jouw levensverzekering van -Baloise Insurance aan te vullen met risicowaarborgen, die zowel jou als jouw gezinsleden of werknemers extra bescherming bieden bij arbeidsongeschiktheid of overlijden.

De beleggingsstrategieën:

  • Tak21
    Baloise Insurance biedt diverse tak21-formules. Elke formule biedt u kapitaalbescherming en de zekerheid van een minimumrendement, eventueel vermeerderd met een jaarlijkse winstdeelname.
  • Tak23-fondsen
    Voor deze beleggingsfondsen maakt de verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance een selectie van diverse gerenommeerde fondsbeheerders.Bij deze selectie speelt ook veiligheid een grote rol. Daarnaast is het belangrijk dat de beleggingsfondsen bestaan uit obligatie-, globale aandelen- en gemengde fondsen, die nauwgezet worden opgevolgd door experten met kennis van de huidige marktsituatie.Tot slot focust Baloise Insurance zich ook op begrijpbare, niet complexe financiële producten voor de eindklant.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties

Benieuwd naar de prijs van een verzekering bij Baloise Insurance? Maak de berekening:

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kan ik de verzekeringen van Baloise vinden?

De verzekeringsoplossingen van Baloise Insurance worden in België verdeeld via:

Hoe kan ik Baloise contacteren?

Baloise Insurance – hoofdzetel

  • Adres: Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen (Berchem)
  • Tel: 03 247 21 11
  • Web: http://www.baloise.be
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenr. 96