Autosalon 2018

Autosalon 2018 | Verzekeringen.be

De 96ste editie van het autosalon vindt opnieuw plaats in Brussels EXPO (de Heizelpaleizen te Brussel) van 12 januari tot en met 21 januari 2018. Ook dit jaar zal het salon je omver blazen met de nieuwste technologieën, de laatste snufjes voor auto en moto.

Geef je ogen de kost en geniet van exclusieve wagens in Paleis 1. Daarnaast kan je ook uitzonderlijke spektakels en activiteiten bijwonen zoals: Circus Trial Tour, Tech Track, Salon Dream Cars, Truck & Transport... Als je er dorst en honger van hebt gekregen, dan biedt het autosalon je verschillende eet- en drinkgelegenheden. Doorheen de verschillende paleizen vind je kleine drank- en snackbars, maar ook restaurants die volledige maaltijden aanbieden.

Wat kom je te weten op deze pagina:

Prijs autoverzekering

Veel autoverzekeraars hanteren tijdens en na het autosalon een bijzondere prijspromotie voor hun autoverzekering. Profiteer hiervan en bespaar vele euro's!

Praktische informatie over het autosalon 2018

Openingsdagen van het autosalon (voor het publiek)

Van vrijdag 12 januari tot en met zondag 21 januari 2018.

Openingsuren autosalon 2018

Het autosalon 2018 is tijdens de week open van 11u00 tot 19u00 en tijdens het weekend open van 10u00 tot 19u00.

Nocturnes: Ook dit jaar zijn er weer nocturnes op vrijdag 12 januari, maandag 15 januari en vrijdag 19 januari. Het salon is dan geopend van 11u00 tot 22u00. Ga je naar een nocturne? Dan gelden hiervoor dezelfde prijzen als voor een normaal bezoek aan het autosalon.

Gratis inkomtickets voor het autosalon winnen

Maak kans op een gratis inkomticket voor het Autosalon 2018.
Beantwoord 1 simpele vraag en je doet meteen mee aan de loting.
 

Autosalon 2018: tickets & prijzen

  • Voor volwassenen (aan de kassa): 15 euro
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 9 euro
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis
  • Groepskaart (vanaf 20 personen - 20 toegangskaarten): 240 euro

Bijzondere events

Ook dit jaar heeft het autosalon heel wat events in petto voor jong én oud. Hierbij een overzicht van de events die je dit jaar zeker niet mag missen.

Circus Trail Tour

Ben je avontuurlijk aangelegd of eerder je dochter of zoon lief? Dan zal je zeker genieten van de Circus Trail Tour. Deze spectaculaire animatie verenigt diverse trial-prestaties en adembenemende freestyle-shows (FMX) in Paleis 12.

Tech Track

Indien jouw dagje autosalon staat voor spektakel en ontspanning, dan mag je zeker niet de Tech Track piste missen. Rij op een testcircuit met de nieuwste en meest adembenemende terreinwagens en cross-overs.

Salon Dream Cars

Dit jaar is het de vierde editie van het Salon Dream Cars. Kom tussen vrijdag 20 en zondag 22 januari 2018 naar Paleis 1 en geniet van ruim veertig droomwagens in een schitterend ‘Winter Chic’-decor.

Truck & Transport

Truck & Transport vindt plaats van vrijdag 13 januari tot en met maandag 16 januari 2018. Het B2B-evenement richt zich tot de actoren van het wegtransport en de vrachtwagensector. Het is de ideale omgeving om alle nieuwigheden binnen de sector te ontdekken en om professionele contacten te leggen.

 

 

 
Bespaar op