Autosalon 2019

Autosalon 2019

De 97ste editie van het autosalon vindt plaats in Brussels Expo (Heizelpaleizen te Brussel) van 19 januari tot en met 27 januari 2019.

Bereken meteen je autoverzekering

Wat kom je te weten op deze pagina:

Wat kan ik doen op het Autosalon?

Geef je ogen de kost en geniet van exclusieve wagens in Paleis 1. Daarnaast kan je ook uitzonderlijke spektakels en activiteiten bijwonen. Als je er dorst en honger van hebt gekregen, dan biedt het autosalon je doorheen de verschillende paleizen kleine drank- en snackbars, maar ook restaurants die volledige maaltijden aanbieden.

Wanneer is het Autosalon?

Openingsdagen van het autosalon (voor het publiek)

Het Autosalon 2019 vindt plaats van zaterdag 19 januari tot en met zondag 27 januari 2019 in Brussels Expo. Het Autosalon is dagelijks open van 10u30 tot 19u00.

Ook dit jaar zijn er weer nocturnes op maandag 21 januari en vrijdag 25 januari. Het salon is dan geopend van 10u30 tot 22u00. Ga je naar een nocturne? Dan gelden hiervoor dezelfde prijzen als voor een normaal bezoek aan het autosalon.

Maak kans op een gratis inkomticket voor het Autosalon 2019

Beantwoord 1 simpele vraag en je doet meteen mee aan de loting.

Hoeveel kost een ticket voor het Autosalon?

  • Voor volwassenen (aan de kassa): 15 euro
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 9 euro
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis
  • Groepskaart (vanaf 20 personen): 240 euro

Méér informatie kun je terugvinden op de website van het autosalon 2019

Welke events kan je bijwonen op het Autosalon?

Ook dit jaar heeft het autosalon heel wat events in petto voor jong én oud. Hierbij een overzicht van de events die je dit jaar zeker niet mag missen.

Circus Trail Tour

Ben je avontuurlijk aangelegd of eerder je dochter of zoonlief? Dan zal je zeker genieten van de Circus Trail Tour. Ontdek in deze halsbrekende demonstratie de onwaarschijnlijke rij- en springkunsten van de beste trial kampioenen.

Trial Bike

In Paleis 11 kan je elke dag Kenny Belaets stuurkunsten bewonderen. Hij is de absolute wereldtop in trial bike en rijdt vaak op spectaculaire events zoals het autosalon.

Start2Ride

Heb je pas een motor gekocht of ga je er één kopen? Dan kan de Start2Ride-stand jou wel interesseren. Het is namelijk dé plek om aspirant-motorrijders optimaal te informeren en te begeleiden.

Kids Tour

Voor de allereerste keer organiseert het autosalon een event voor de jonge autoliefhebbers onder ons. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich massaal uitleven in de kidszone die aan hen gewijd is.