Autosalon 2020

De 98ste editie van het Autosalon vond plaats in Brussels Expo van vrijdag 10 januari tot en met zondag 19 januari 2020. het Autosalon 2020 geven wij 150 gratis tickets weg. Houd onze site in de gaten voor meer informatie.

Wat kan ik doen op het Autosalon 2020?

Geef je ogen de kost en geniet van exclusieve wagens in Paleis 1. Daarnaast kan je ook uitzonderlijke spektakels en activiteiten bijwonen. Als je er dorst en honger van hebt gekregen, dan biedt het autosalon je doorheen de verschillende paleizen kleine drank- en snackbars, maar ook restaurants die volledige maaltijden aanbieden.

Wanneer is het Autosalon 2020?

Openingsdagen van het autosalon (voor VIP, journalisten en mediapartners)

Op vrijdag 10 januari 2020 kunnen enkel VIPS, journalisten en mediapartners het Autosalon bezoeken. Het Salon is dan open van 08u00 tot 15u00.

Openingsdagen van het autosalon (voor het publiek)

Het Autosalon 2020 vindt plaats van zaterdag 1 januari tot en met zondag 27 januari 2019 in Brussels Expo. Het Autosalon is dagelijks open van 10u30 tot 19u00.

Ook dit jaar zijn er weer nocturnes op maandag 21 januari en vrijdag 25 januari. Het salon is dan geopend van 10u30 tot 22u00. Ga je naar een nocturne? Dan gelden hiervoor dezelfde prijzen als voor een normaal bezoek aan het autosalon.

Hoeveel kost een ticket voor het Autosalon?

Je kan tickets verkrijgen aan de kassa en in treinstations in combinatie met een B-dagtrip-ticket. De onderstaande prijzen betaal je aan de kassa. Voordelige e-tickets zijn beschikbaar via de e-shop van het Autosalon.

  • Volwassenen: 15 euro
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar: 9 euro
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis
  • Groepskaart (vanaf 15 personen): 180 euro
  • B-dagtrip-ticket: afhankelijk van beginstation

Méér informatie kun je terugvinden op de website van het autosalon 2020

Welke events kan je bijwonen op het Autosalon?

Ook dit jaar heeft het autosalon heel wat events in petto voor jong én oud. Hierbij een overzicht van de events die je dit jaar zeker niet mag missen.

Dream Cars

Het Salon Dream Cars zal gedurende de hele periode van het Autosalon toegankelijk zijn voor publiek. Het Dream Cars-salon is een absolute must voor liefhebbers van prestigewagens. Je vindt er namelijk de meest exlusieve bolides van de automarkt. Dé kans dus om ze eens van dichtbij te bewonderen.

We are Mobility

Steeds vaker zoeken we naar alternatieve mobiliteitsoplossingen om file en vervuiling tegen te gaan. Op het Autosalon vind je een Paleis volledig gewijd aan gedeelde en aanvullende mobiliteit. Daarbij worden de nieuwste oplossingen voorgesteld op het vlak van stadsmobiliteit, micromobiliteit, gecombineerd vervoer en apps.

 

{{'auto.mini.title' | translate}}
{{ci1Ctrl.init(_carNewOfferMini_WAR_verzekeringenportlet_fm)}}