Bereken en vergelijk de beste prijs voor je tandzorgverzekering

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend, de beste prijs voor je tanzorgverzekering berekenen en vergelijken bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

Klik op "Bereken meteen je tandzorgverzekering" om de beste prijs voor je tandzorgverzekering te berekenen en vergelijken.
Gratis, online en in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste tanzorgverzekering is voor jou.

Voor welke verzekeringsmaatschappijen kun je vandaag al een tandzorgverzekering berekenen en simuleren?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars: DKV

 

 

 

Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe verloopt het proces "tandzorgverzekering berekenen en vergelijken"?

In slechts vier stappen (< vijf minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je tandzorgverzekering te berekenen bij DKV voor Plan Tandzorg en DKV Smile. Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je ook nog eens de verschillende waarborgen vergelijken met die van andere verzekeraars. Zo kun je eenvoudig nagaan welke de goedkoopste tandzorgverzekering is én het best aansluit bij je behoefte.

Goed om weten: alle gegevens die wij opvragen, zijn nodig om alle aspecten van je tandzorgverzekering te berekenen (= de prijs, de vrijstellingen en de waarborgen) bij minstens 1 van de betrokken partijen.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je tandzorgverzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be, dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.

Raadpleeg vooraf de vergelijkende studies van DKV.

Hierbij bieden we je de mogelijkheid aan om de tandzorgverzekering van DKV te vergelijken met die van andere tandzorgverzekeraars. Kortom vergelijk snel en eenvoudig de verschillende dekkingen, wachttijden en dergelijke. Daarnaast is het ook mogelijk om de twee formules van DKV zelf (Plan Tandzorg en DKV Smile) met elkaar te vergelijken. Als je DKV Plan Tandzorg en DKV Smile met elkaar wenst te vergelijken, kies dan in het onderstaande keuzemenu voor 'Plan Tandzorgen (DKV)'. Ook als je jouw premie tandzorg hebt berekend, kan je op het offerte overzicht (resultaten) nogmaals de tandzorgverzekering van DKV vergelijken met anderen. Bereken hier online je tandzorgverzekering!

Vergelijk de dekkingen, wachttijden,.. van DKV met andere tandzorgverzekeraars:

 

 
Bespaar op