Beste prijs voor je hospitalisatieverzekering berekenen & vergelijken

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend, de beste prijs voor je hospitalisatieverzekering berekenen en vergelijken bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

Klik op " Bereken meteen je hospitalisatieverzekering " om de beste prijs voor je hospitalisatieverzekering te berekenen &vergelijken.
Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste hospitalisatieverzekering is voor jouw situatie en bij wie.

Voor welke verzekeringsmaatschappijen kun je vandaag al een hospitalisatieverzekering berekenen & simuleren ?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars : AG Insurance & DKV

 

 

➥ Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe verloopt het proces " hospitalisatieverzekering berekenen, hospitalisatieverzekering vergelijken " ?

In slechts vier stappen (< vijf minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je hospitalisatieverzekering te berekenen bij AG Insurance en DKV. Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je doorklikken naar het detail van iedere hospitalisatieverzekering. Zo kun je eenvoudig nagaan welke de goedkoopste hospitalisatieverzekering is EN het best aansluit bij je behoefte.

Goed om weten : alle gegevens die wij opvragen, zijn nodig om alle aspecten van je hospitalisatieverzekering te berekenen (= de prijs, de vrijstellingen en de waarborgen) bij minstens 1 van de betrokken partijen.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten ?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je hospitalisatieverzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be, dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.

Raadpleeg vooraf de vergelijkende studies van AG Insurance & DKV.

Hierbij bieden we je de mogelijkheid aan om de hospitalisatieverzekering en wachtpolis van DKV en AG Insurance te vergelijken met die van andere verzekeraars en van de mutualiteiten. Kortom vergelijk op een eenvoudige manier de verschillende kenmerken, waarborgen,… Als aanvulling op deze vergelijking kan je ook in de vergelijkingsmodule naast de prijzen nog eens de verschillende kenmerken en waarborgen van DKV en AG Insurance met elkaar vergelijken. Mocht je tijdens de berekening van je hospitalisatieverzekering AG Insurance of DKV nog een keer willen vergelijken met andere verzekeraars of de mutualiteiten, dan kan je dit doen via de offerte detail. Bereken hier alvast je hospitalisatieverzekering!

Vergelijk de waarborgen van DKV en AG Insurance met andere verzekeraars:

             |  door