Alle actuele promoties rond verzekeringen

AXA promoties | Verzekeringen.be


AXA: Tot 10% korting op BA of BA + omnium bij voertuigen met rijhulpsystemen

AXA beloont klanten die kiezen voor een auto met rijhulpsystemen, die AXA in aanmerking neemt, met een korting die geldig is tot aan de eerstvolgende grote aanpassing van het contract (*).

Kortingen op BA of BA + omnium/omnium 24+

 • als het voertuig beschikt over 1 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -5%
 • als het voertuig beschikt over minstens 2 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -10%

(*) Aanbod onder voorwaarden op de premies BA, omnium, omnium 24+, voor auto’s voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. De rijhulpsystemen van het te verzekeren voertuig moeten oorspronkelijk ingebouwd zijn (geen opbouw). Deze korting is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verandering van verzekeringnemer of hoofdbestuurder, of in het geval van de beëindiging van de waarborg die aan dit voordeel verbonden is).

Europ Assistance promoties | Verzekeringen.be


Europ Assistance: 5% korting op alle tijdelijke en jaarlijke reisverzekeringen

Je kan nu dankzij onze exclusieve kortingscode PROMO5 genieten van 5% korting op alle tijdelijke en jaarlijkse reisverzekeringen van Europ Assistance.

Ontdek op onze promotiepagina van Europ Assistance hoe je van de bovenstaande korting kunt profiteren.Europ Assistance: 35 € korting op annulatieverzekering

Geniet van 35€ korting op je jaarlijkse NoGo annulatieverzekering! Sluit hiervoor een jaarlijkse reisbijstandverzekering af in combinatie met een jaarlijkse NoGo annulatieverzekering.

Welke dekkingen biedt de NoGo annulatieverzekering van Europe Assistance:

 • terugbetaling reis tot 2.500€ per persoon, als je reis geannuleerd wordt (enkel door plotse en onvoorzienbare persoonlijke redenen, omstandigheden)
 • terugbetaling ongeacht de boekingswijze: via het internet, telefonisch, via een reisagentschap, ...
 • bij repatriëring worden u niet genoten vakantiedagen vergoed
 • ...

Naar overzicht promoties ↑

Corona Direct promoties | Verzekeringen.be


Uitzonderlijke promotie kilometerverzekering Corona Direct (enkel via verzekeringen.be!)

Vraag jouw kilometerverzekering (autoverzekering) online aan bij Corona Direct via verzekeringen.be én geniet voor altijd van een gratis bestuurdersverzekering, dit ter waarde van 29,20€ per jaar (= berekend op basis van 15.000 kilometer)! Kortom de gratis bestuurderverzekering geldt nadien voor elke jaarlijkse hernieuwing van je polis autoverzekering bij Corona Direct.

Opgelet: Je geniet enkel van een gratis bestuurdersverzekering, aanvullende op je kilometerverzekering, als je de autoverzekering online via ons (verzekeringen.be) aanvraagt! Dit aanbod geldt niet als je eerst op verzekeringen.be vergelijkt en vervolgens de autoverzekering rechtstreeks bij Corona Direct afsluit, zoals bijvoorbeeld op de website van Corona Direct zelf of telefonisch.

Naar overzicht promoties ↑

VAB promoties | Verzekeringen.be


VAB reisverzekering: multipakket + gratis fietsbijstand!

Sluit een multipakket af én geniet van een gratis fietsbijstand! Welke dekkingen voorziet deze formule:

 • pechverhelping (Europa incl. België)
 • reisbijstand
 • annulatieverzekering
 • bagageverzekering
 • + gratis fietsbijstand

Naar overzicht promoties ↑

Touring promoties | Verzekeringen.be


Autoverzekering: 2 maanden gratis autoverzekering met omniumdekking!

Touring Verzekeringen houdt rekening met je profiel en je behoeftes en gewoonten om je een nog scherper tarief voor jouw autoverzekering te bieden. Bovendien past het zijn omniumpremie aan de leeftijd van jouw wagen aan, en dat al vanaf het eerste jaar!

Deze vergaande personalisatie leverde Touring Verzekeringen de prestigieuze Decavi-trofee voor Beste Omnium 2017 op. En daar geniet je mee van: vraag tussen 1 en 30 november 2017 een verzekeringsvoorstel aan voor een nieuw autoverzekeringscontract met een BA- en omniumdekking en ontvang 2 maanden autoverzekering gratis.

Info en voorwaarden op www.touring-verzekeringen.be.


Kilometerverzekering: levenslang een tot 20% goedkopere premie!

Leg je minder dan 15.000 km per jaar af? Dan biedt Touring Verzekeringen je een tot 20% goedkopere premie dan haar al voordelige standaardtarief! Niet tijdelijk, maar gegarandeerd levenslang!

Het exacte percentage wordt berekend op basis van jouw werkelijk afgelegd aantal kilometers.

Info en voorwaarden op www.touring-verzekeringen.be

Naar overzicht promoties ↑

Ethias promoties | Verzekeringen.be


Ethias Young Drivers: voordelige tarieven voor jonge bestuurders!

Ben je een jonge bestuurder (jonger dan 30 jaar) en wil je jouw auto verzekeren op je eigen naam? Ontdek dan de verschillende formules van Ethias Young Drivers.

Van welke voordelen kan je genieten als jonge bestuurder bij Ethias?

 • Geniet van een Young Drivers bonus als je de eerste 2 jaar schadevrij rijdt. Je bonus-malus daalt dan dubbel zo snel! Kortom: je premie daalt dubbel zo snel, omdat je bonus-malus met 2 graden in plaats van 1 graad daalt per jaar (leeftijdscat.: 18-26 jaar).
 • 15% korting indien jij of je ouders reeds klant zijn bij ethias (leeftijdscat.: 18-29 jaar).
 • 50€ korting op je rijstage (veiliger en milieuvriendelijker rijden) als je een autoverzekering bij Ethias hebt (leeftijdscat.: 18-29 jaar).
 • Download gratis de Young Drivers app en maak kans op één jaar gratis auto rijden!


Ethias Starter Pack: eerste 4 maanden van de huurdersverzekering gratis!

Ontdek de voordelen van het Starter Pack van Ethias! Ben je jonger dan 30? Combineer je huurdersverzekering met een BA Familiale verzekering én geniet het eerste verzekeringsjaar van 4 maanden gratis huurdersverzekering. Heb je al een woningverzekering elders, maar wel een autoverzekering* bij Ethias, geniet dan van 10€ korting op je Familiale verzekering gedurende de duur van het contract.

* Je geniet ook van 10€ korting op je Familiale verzekering als iemand van je gezin (partner, kind of inwonende ouder) al een auto- of woningsverzekering heeft bij Ethias.

Ethias Autoverzekering: welke kortingen geniet je op je autoverzekering bij Ethias?

Kortingen: voldoe je aan volgende voorwaarden, dan geniet je korting op je Ethias autoverzekering :

 • minder dan 10.000 km per jaar: -15% op de prijs BA auto & -10% op elke omnium
 • hybride voertuig: -20% op het gedeelte BA en -20% op elke omnium
 • elektrisch voertuig: -30% op de BA auto en -30% op elke omnium
 • voorzichtige bestuurders: max. -10% indien je veilig rijdt (zie tabel)
Kortingen op je autoverzekering bij Ethias

Joker: rij je 5 opeenvolgende jaren rond met bonus malus 0 (vergaard vanaf 29 jaar) en zonder ongeval ‘in fout’, dan krijg je een Joker toegekend. Dit betekent dat je bonus malus niet zal stijgen bij een eerste ‘ongeval in fout’ (dankzij de inzetbaarheid (automatisch) van je Joker).

 


Naar overzicht promoties ↑