Promoties voor verzekeringen

 
Allianz promoties | Verzekeringen.be


Allianz: Welkomkorting van 30% op je BA autoverzekering bij Allianz Bonus Drive

Allianz biedt je een welkomkorting van 30% op je BA autoverzekering indien je onmiddellijk instapt in de Allianz Bonus Drive (zonder de proefperiode van 2 maanden).

Voorwaarden rond activatie en gebruik

Het is belangrijk dat je de app effectief gebruikt als je een contract met Bonus Drive afsluit. Zo niet, ontvang je geen verhoogde opmaakvergoeding en riskeer je jouw Bonus Drive-korting te verliezen.

Vraag aan jouw verzekeringsmakelaar hoe je deze app moet installeren en moet koppelen aan jouw verzekeringscontract.

Athora promoties | Verzekeringen.be


Athora: 20% extra korting op de brandverzekering voor de huurder

20% extra korting op de brandverzekering voor de huurder van een appartement en dit voor de volledige duur van het contract. Geldig op de waarborg “BA Huurder” en “Inhoud”.


Athora: 10% korting op de brandverzekering voor de eigenaar

10% korting op de brandverzekering voor de eigenaar van een appartement en dit voor de volledige duur van het contract. Geldig voor inhoud en gebouw.

AXA promoties | Verzekeringen.be


AXA: Tot 10% korting op BA of BA + omnium bij voertuigen met rijhulpsystemen

AXA beloont klanten die kiezen voor een wagen met rijhulpsystemen, die AXA in aanmerking neemt, met een korting die geldig is tot aan de eerstvolgende grote aanpassing van het contract (*)..

Kortingen op BA of BA + omnium/omnium 24+

  • als het voertuig beschikt over 1 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -5%
  • als het voertuig beschikt over minstens 2 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -10%

(*) Aanbod onder voorwaarden, geldig voor elke nieuwe zaak of vervanging van voertuig in een bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA of de dekkingen BA + omnium of BA + omnium 24+. Voor voertuigen voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. Dit aanbod is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringsnemer of hoofdbestuurder) of bij stopzetting van de dekking waarop dit voordeel van toepassing is.

Belfius verzekeringen promoties | Verzekeringen.be


Belfius verzekeringen: 2 maanden gratis autoverzekering

Je ontvangt bij Belfius verzekeringen 2 maanden gratis autoverzekering

Dit aanbod is geldig voor nieuwe Belfius Car-polissen (4 wielers) afgesloten van 16 september tot 30 november 2019 onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Corona Direct promoties | Verzekeringen.be


Corona Direct Verzekeringen: uitzonderlijke promotie kilometerverzekering via Verzekeringen.be

Vraag jouw kilometerverzekering online aan bij Corona Direct via verzekeringen.be én geniet voor altijd van een gratis bestuurdersverzekering ter waarde van 29,20€ per jaar (berekend op basis van 15.000 kilometer). Kortom, de gratis bestuurderverzekering geldt nadien voor elke jaarlijkse hernieuwing van je polis autoverzekering bij Corona Direct.

Opgelet: je geniet enkel van een gratis bestuurdersverzekering, aanvullende op je kilometerverzekering, als je de autoverzekering online via Verzekeringen.be aanvraagt. Dit aanbod geldt niet als je eerst op Verzekeringen.be vergelijkt en vervolgens de autoverzekering rechtstreeks bij Corona Direct afsluit, zoals bijvoorbeeld op de website van Corona Direct zelf of telefonisch.