Promoties voor verzekeringen

 
Allianz promoties | Verzekeringen.be


Allianz: Welkomkorting van 30% op je BA autoverzekering bij Allianz Bonus Drive

Allianz biedt je een welkomkorting van 30% op je BA autoverzekering indien je onmiddellijk instapt in de Allianz Bonus Drive (zonder de proefperiode van 2 maanden).

Voorwaarden rond activatie en gebruik

Het is belangrijk dat je de app effectief gebruikt als je een contract met Bonus Drive afsluit. Zo niet, ontvang je geen verhoogde opmaakvergoeding en riskeer je jouw Bonus Drive-korting te verliezen.

Vraag aan jouw verzekeringsmakelaar hoe je deze app moet installeren en moet koppelen aan jouw verzekeringscontract.

AXA promoties | Verzekeringen.be


AXA: Tot 15% korting op BA of BA + omnium bij voertuigen met rijhulpsystemen

AXA beloont klanten die kiezen voor een wagen met rijhulpsystemen, die AXA in aanmerking neemt, met een korting die geldig is tot aan de eerstvolgende grote aanpassing van het contract (*). Deze actie loopt van maandag 17 december 2018 t.e.m. zondag 30 juni 2019.

Kortingen op BA of BA + omnium/omnium 24+

 • als het voertuig beschikt over 1 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -5%
 • als het voertuig beschikt over minstens 2 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -15%

Deze korting is geldig voor personenwagen én bestelwagens. Indien je een omniumverzekering voor een personenwagen kiest, krijg je de omnium XL (ter waarde van 60 euro) gratis bovenop. Indien je voor jouw bestelwagen een omnium met AW6m afsluit, krijg je gratis een verlenging van de verzekerde waarde aan 100 % gedurende 6 extra maanden.

(*) Aanbod onder voorwaarden op de premies BA, omnium, omnium 24+, voor auto’s voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. De rijhulpsystemen van het te verzekeren voertuig moeten oorspronkelijk ingebouwd zijn (geen opbouw). Deze korting is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verandering van verzekeringnemer of hoofdbestuurder, of in het geval van de beëindiging van de waarborg die aan dit voordeel verbonden is).

Corona Direct promoties | Verzekeringen.be


Uitzonderlijke promotie kilomoterverzekering Corona Direct Verzekeringen via verzekeringen.be

Vraag jouw kilometerverzekering online aan bij Corona Direct via verzekeringen.be én geniet voor altijd van een gratis bestuurdersverzekering ter waarde van 29,20€ per jaar (berekend op basis van 15.000 kilometer). Kortom de gratis bestuurderverzekering geldt nadien voor elke jaarlijkse hernieuwing van je polis autoverzekering bij Corona Direct.

Opgelet: je geniet enkel van een gratis bestuurdersverzekering, aanvullende op je kilometerverzekering, als je de autoverzekering online via verzekeringen.be aanvraagt. Dit aanbod geldt niet als je eerst op verzekeringen.be vergelijkt en vervolgens de autoverzekering rechtstreeks bij Corona Direct afsluit, zoals bijvoorbeeld op de website van Corona Direct zelf of telefonisch.


6000 kilometer gratis bij full omnium

Sluit de full omnium kilometerverzekering van Corona Direct af en krijg 6000 kilometer gratis! Deze actie is onder voorwaarden en geldt voor alle nieuwe offertes tussen 1 januari en 30 mei 2019.

Europ Assistance promoties | Verzekeringen.be


Europ Assistance: 5% korting op alle tijdelijke en jaarlijke reisverzekeringen

Je kan nu dankzij onze exclusieve kortingscode PROMO5 genieten van 5% korting op alle tijdelijke en jaarlijkse reisverzekeringen van Europ Assistance.

Ontdek op onze promotiepagina van Europ Assistance hoe je van de bovenstaande korting kunt profiteren.Europ Assistance: €35 korting op annulatieverzekering

Geniet van 35€ korting op je jaarlijkse NoGo annulatieverzekering! Sluit hiervoor een jaarlijkse reisbijstandverzekering af in combinatie met een jaarlijkse NoGo annulatieverzekering.

Welke dekkingen biedt de NoGo annulatieverzekering van Europe Assistance:

 • terugbetaling reis tot 2.500€ per persoon, als je reis geannulereerd wordt (enkel door plotse en onvoorzienbare persoonlijke redenen, omstandigheden)
 • terugbetaling ongeacht de boekingswijze: via het internet, telefonisch, via een reisagentschap...
 • bij repatriëring worden u niet genoten vakantiedagen vergoed
 • ...

Touring verzekeringen promoties | Verzekeringen.be


Kilometerverzekering: levenslang een tot 20% goedkopere premie!

Leg je minder dan 15.000 km per jaar af? Dan biedt Touring Verzekeringen je een tot 20% goedkopere premie dan haar al voordelige standaardtarief! Niet tijdelijk, maar gegarandeerd levenslang!

Het exacte percentage wordt berekend op basis van jouw werkelijk afgelegd aantal kilometers.

Info en voorwaarden op www.touring-verzekeringen.be

Generali promoties | Verzekeringen.be


Generali: -20% korting op de prijs van de brandverzekering

Van 1 februari t.e.m. 31 juli 2019 genieten huurders gedurende de looptijd van het contract van 20% korting op hun brandverzekering. De korting is van toepassing op zowel het gedeelte ‘huuraansprakelijkheid’ als op het gedeelte ‘inhoud’ van de brandverzekering. 

VAB promoties | Verzekeringen.be


VAB reisverzekering: multipakket + gratis fietsbijstand!

Sluit een multipakket af én geniet van een gratis fietsbijstand! Welke dekkingen voorziet deze formule:

 • pechverhelping (Europa incl. België)
 • reisbijstand
 • annulatieverzekering
 • bagageverzekering
 • + gratis fietsbijstand