Promoties voor verzekeringen

 
Allianz promoties | Verzekeringen.be


Allianz: Welkomkorting van 30% op je BA autoverzekering bij Allianz Bonus Drive

Allianz biedt je een welkomkorting van 30% op je BA autoverzekering indien je onmiddellijk instapt in de Allianz Bonus Drive (zonder de proefperiode van 2 maanden).

Voorwaarden rond activatie en gebruik

Het is belangrijk dat je de app effectief gebruikt als je een contract met Bonus Drive afsluit. Zo niet, ontvang je geen verhoogde opmaakvergoeding en riskeer je jouw Bonus Drive-korting te verliezen.

Vraag aan jouw verzekeringsmakelaar hoe je deze app moet installeren en moet koppelen aan jouw verzekeringscontract.

Athora promoties | Verzekeringen.be


Athora: korting van 15% op jouw autoverzekering

Voor nieuwe voertuigen (bouwjaar 2018-2019) een bijkomende korting van 15% op de volledige omnium en op de mini omnium voor de ganse duur van de waarborg, onder dezelfde voorwaarden als de salonactie! Deze actie is geldig van 1 juli t.e.m. 30 september 2019;

Eveneens voor de nieuwe voertuigen (bouwjaar 2018-2019 ) een bijkomende korting van 15% op de waarborg BA. Deze actie is eveneens geldig van 1 juli t.e.m. 30 september 2019.Athora: 20% extra korting op de brandverzekering voor de huurder

20% extra korting op de brandverzekering voor de huurder van een appartement en dit voor de volledige duur van het contract. Geldig op de waarborg “BA Huurder” en “Inhoud”.

AXA promoties | Verzekeringen.be


AXA: Tot 10% korting op BA of BA + omnium bij voertuigen met rijhulpsystemen

AXA beloont klanten die kiezen voor een wagen met rijhulpsystemen, die AXA in aanmerking neemt, met een korting die geldig is tot aan de eerstvolgende grote aanpassing van het contract (*)..

Kortingen op BA of BA + omnium/omnium 24+

  • als het voertuig beschikt over 1 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -5%
  • als het voertuig beschikt over minstens 2 van de 6 systemen die AXA in aanmerking neemt: -10%

(*) Aanbod onder voorwaarden, geldig voor elke nieuwe zaak of vervanging van voertuig in een bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA of de dekkingen BA + omnium of BA + omnium 24+. Voor voertuigen voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. Dit aanbod is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringsnemer of hoofdbestuurder) of bij stopzetting van de dekking waarop dit voordeel van toepassing is.

Corona Direct promoties | Verzekeringen.be


Corona Direct Verzekeringen: uitzonderlijke promotie kilometerverzekering via Verzekeringen.be

Vraag jouw kilometerverzekering online aan bij Corona Direct via verzekeringen.be én geniet voor altijd van een gratis bestuurdersverzekering ter waarde van 29,20€ per jaar (berekend op basis van 15.000 kilometer). Kortom de gratis bestuurderverzekering geldt nadien voor elke jaarlijkse hernieuwing van je polis autoverzekering bij Corona Direct.

Opgelet: je geniet enkel van een gratis bestuurdersverzekering, aanvullende op je kilometerverzekering, als je de autoverzekering online via verzekeringen.be aanvraagt. Dit aanbod geldt niet als je eerst op verzekeringen.be vergelijkt en vervolgens de autoverzekering rechtstreeks bij Corona Direct afsluit, zoals bijvoorbeeld op de website van Corona Direct zelf of telefonisch.


Corona Direct Verzekeringen: gratis winterbanden bij Full Omnium

Corona Direct Verzekeringen biedt gratis winterbanden aan voor elk nieuw autoverzekeringscontract Full Omnium op basis van offertes die van 9 september tot 9 oktober 2019 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden, en dat je als klant voor het ingaan van jouw verzekeringscontract niet hebt opgezegd.