Wie is Verzekeringen.be

Wie is het team achter Verzekeringen.be?

Wij zijn een gedreven en gemotiveerd team personen met een grote voorliefde voor nieuwe technologie en meer in het bijzonder, het internet. Met een achtergrond in verzekeringen (hetzij bij een verzekeringsmaatschappij, hetzij bij een verzekeringsmakelaar) en de ICT duurde het dus niet lang tot het idee kwam opzetten om met beide troeven ‘iets’ op te zetten.

Dat ‘iets’ heeft zich dan sinds 2000 gekenmerkt als een online toepassing die de bezoekers van Verzekeringen.be in staat stelt om de prijzen van verzekeringen online te berekenen en vergelijken.

Opgelet
Verzekeringen.be is GEEN verzekeringsmakelaar maar het kennis- en dienstenplatform voor de particulier in België. Met andere woorden, je kan bij ons zelf geen verzekeringspolis afsluiten.

Je kan wel (via onze site) een verzekering afsluiten bij één van de verzekeraars die vandaag al op Verzekeringen.be aanwezig zijn.

 

Naarmate het internet steeds meer groeit en volwassener wordt, neemt ook ons besef toe dat er nog steeds een grote kloof bestaat tussen de wereld van de verzekeringen en deze van de gebruiker (= de verzekeringsnemer), vooral dan met betrekking tot internet. Daarom heeft Verzekeringen.be zich tot doel gesteld om uit te groeien tot een dienstenplatform waar beide partijen (verzekeringsnemer en verzekeraar of tussenpersoon) elkaar kunnen ontmoeten.

Toch is er nog een hele weg af te leggen maar méér hierover vind je terug in het beschrijf over onze missie.

Wil je méér weten over:

Onze contactgegevens

VERZEKERINGEN NV
Brechtsebaan 200
2900 Schoten
België
Email: info@verzekeringen.be