Wie is Verzekeringen.be

Grote mond, groot hart.

Verzekeringen.be is een team boordevol enthousiasme, bestaande uit IT’ers, marketeers en verzekeringsadviseurs. Veel verschillende functies, maar we staan allemaal achter hetzelfde idee: dat verzekeren beter kan. Daarom hebben wij het grootste vergelijkingsplatform van België opgezet, zodat je eenvoudige, duidelijke info krijgt en altijd het grootste voordeel uit je verzekering haalt. Want daar dient die toch voor?

Een merkverhaal met stoute schoenen.

We doen zoveel online: pizza bestellen, bankieren, schoenen kopen, citytrip boeken, concertickets fixen, resto reserveren, verzekeringen afsluiten … Nee wacht, verzekeringen niet. Daarvoor nemen we een halve dag vakantie om bij de bank naar een doorzichtig verkooppraatje te luisteren. Om vervolgens “objectief” toch bij hun eigen polis uit te komen.

Wij van Verzekeringen.be vinden dat niet oké. Dat je als gewone mens bang moet zijn om online een verzekering af te sluiten, is onzin. Een mythe, bedacht door zij die er belang bij hebben. Want zijn verzekeringen zo extreem ingewikkeld? Nee, niet echt. En een verzekering staat ook niet voor de rest van je leven in graniet gebeiteld, dus relax.

Verzekeringen.be maakt de ideale verzekering vinden én afsluiten zo simpel als pizza bestellen. Ding dong. Je hoeft namelijk niet zélf een verzekering uit te vinden. Er zijn maatschappijen die daar al heel lang heel goed in zijn. Vergelijk gewoon op verzekeringen.be, kies de polis met de dekkingen en de prijs die bij je past, wat dingetjes invullen en klaar. Je nieuwe verzekeraar regelt verder alles. Leuk, extra tijd voor jou. En je bent toch online, dus ja, ineens maar die schoenen bestellen, zeker?

Het team achter de schermen.

We zijn ons nog aan het opmaken, foto’s komen zo snel we toonbaar zijn.