Touring verzekeringen

Touring verzekeringen in België - Logo

Touring Verzekeringen heeft meer dan 20 jaar ervaring als directe verzekeraar. Je hoeft dus niet langs een makelaar te gaan, maar je kan rechtstreeks met de medewerkers van de verzekeringsmaatschappij zelf communiceren. Zo ben je niet alleen verzekerd van het beste tarief, maar ook van een doeltreffende en snelle dienstverlening. Meer dan 120.000 klanten vertrouwen de verzekering van hun wagen, motor of huis toe aan Touring Verzekeringen, dat onderdeel is van de Franse Axa-groep.

Overnames

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen, maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeraar (= verzekeringsmaatschappij) vandaag jouw polis beheert.

Aanbod verzekeringen

Touring verzekeringen verkoopt autoverzekeringen, motorverzekeringen en woningpolissen. Meer weten? Klik door naar de producten van Touring verzekeringen.

Prijzen en promoties

De vijf grote voordelen van een autoverzekering bij Touring Verzekeringen :

  1. Tarieven op maat van jouw persoonlijke situatie. Leg je bijvoorbeeld weinig kilometers af of ga je met het openbaar vervoer, of de fiets naar het werk? Dan krijg je een voordeliger tarief.
  2. Je eerste ongeval telt niet mee. Om voorzichtige bestuurders te belonen, daalt de bonus-malus van Touring Verzekeringen tot -4! Van zodra je dit niveau hebt bereikt, kost jouw eerste ongeval in fout je niets. De premie voor jouw BA-verzekering blijft ongewijzigd.
  3. Jouw mobiliteit zorgeloos verzekerd. Via jouw BA geniet je gratis bijstand bij een ongeval waarna je wagen niet meer rijdt. Daarnaast heb je de keuze tussen tal van optionele bijstandsformules op maat van jouw behoeften.
  4. Snelle onderschrijving. Bij Touring Verzekeringen sluit je snel en eenvoudig een verzekering af via het kanaal van jouw keuze: online via de website, telefonisch of in een van de shops.
  5. Gemakkelijk bereikbaar, ook bij schade. Je kan 24u/24 en 7d/7 contact opnemen met Touring via het webformulier. Ook in geval van schade staat Touring je 24u/24 en 7d/7 bij. Een ervaren beheerder volgt jouw dossier tijdens de volledige afhandeling van een ongeval op.

De Autoverzekering is een product, van tak 10, van Touring Verzekeringen nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar, vernieuwbaar. We nodigen je uit de algemene voorwaarden te raadplegen op www.touring-verzekeringen.be. Ze beschrijven de omvang van de garanties, maar ook hun beperkingen en eventuele uitsluitingen. Je kan een verzekeringsvoorstel verkrijgen via 02 505 67 00 of op www.touring-verzekeringen.be. Bij klachten kan je je wenden tot Touring Verzekeringen nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Als je van mening bent dat je op deze wijze geen passende oplossing hebt verkregen, kan je je richten tot de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen, het product Autoverzekering van Touring Verzekeringen nv is onderhevig aan het Belgisch recht.

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particuliere verzekeringen

Waar kun je de producten van Touring verzekeringen verkrijgen?

Deze worden in België verdeeld via:

Touring Verzekeringen – hoofdzetel

Nuttige informatie

 

Opgelet: mocht je een onnauwkeurigheid hebben gevonden in de omschrijving, laat het ons weten. Vergeet ook niet een verwijzing naar de bron op te geven (voor controle). Alvast bedankt.