Touring verzekeringen

Touring Verzekeringen gaat sinds mei 2019 verder onder de naam Yuzzu. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als directe verzekeraar. Je hoeft dus niet langs een makelaar te gaan, maar je kan rechtstreeks met de medewerkers van de verzekeringsmaatschappij zelf communiceren. Zo ben je niet alleen verzekerd van het beste tarief, maar ook van een doeltreffende en snelle dienstverlening. Meer dan 120.000 klanten vertrouwen de verzekering van hun wagen, motor of huis toe aan Touring Verzekeringen, dat onderdeel is van de Franse Axa-groep.

Welke producten biedt Touring Verzekeringen (nu Yuzzu) aan?

Touring verzekeringen verkoopt autoverzekeringen, motorverzekeringen en woningpolissen. Meer weten? Klik door naar de producten van Yuzzu.

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particuliere verzekeringen.

Waarom kiezen voor Touring (Yuzzu) autoverzekering?

De vijf grote voordelen van een autoverzekering bij Touring Verzekeringen:

 1. Tarieven op maat van jouw persoonlijke situatie. Leg je bijvoorbeeld weinig kilometers af, of ga je met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk? Dan krijg je een voordeliger tarief.
 2. Jouw eerste ongeval telt niet mee. Om voorzichtige bestuurders te belonen, daalt de bonus-malus van Touring Verzekeringen tot -4! Van zodra je dit niveau hebt bereikt, kost jouw eerste ongeval in fout je niets. De premie voor jouw BA-verzekering blijft ongewijzigd.
 3. Jouw mobiliteit zorgeloos verzekerd. Via jouw BA geniet je gratis bijstand bij een ongeval waarna jouw wagen niet meer rijdt. Daarnaast heb je de keuze tussen tal van optionele bijstandsformules, op maat van jouw behoeften.
 4. Snelle onderschrijving. Bij de vroegere Touring Verzekeringen, nu Yuzzu, sluit je snel en eenvoudig een verzekering af, via het kanaal van jouw keuze: online via onze website, telefonisch of in een van onze shops.
 5. Gemakkelijk bereikbaar, ook bij schade. Neem 24u/24, 7d/7 contact met ons op via ons webformulier. Ook in geval van schade staan we je 24u/24 en 7d/7 bij. Een ervaren beheerder volgt jouw dossier tijdens de volledige afhandeling van een ongeval op.

Prijs autoverzekering berekenen

Waar vind ik de verzekeringen van Touring Verzekeringen?

Deze worden in België verdeeld via:

 • de eigen website: www.yuzzu.be
 • per telefoon: 02 505 67 00
 • hun shops

Hoe kan ik Touring Verzekeringen contacteren?

Touring Verzekeringen – hoofdzetel

 • Adres: Havenlaan 86C bus 117 (Tour & Taxis), 1000 Brussel
 • Tel: 02 505 67 00
 • Website: www.yuzzu.be