Touring verzekeringen

Touring verzekeringen

Touring Verzekeringen gaat sinds mei 2019 verder onder de naam Yuzzu. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als directe verzekeraar. Je hoeft dus niet langs een makelaar te gaan, maar je kan rechtstreeks met de medewerkers van de verzekeringsmaatschappij zelf communiceren. Zo ben je niet alleen verzekerd van het beste tarief, maar ook van een doeltreffende en snelle dienstverlening. Meer dan 120.000 klanten vertrouwen de verzekering van hun wagen, motor of huis toe aan Touring Verzekeringen, dat onderdeel is van de Franse Axa-groep.

Welke producten biedt Touring Verzekeringen aan?

Touring verzekeringen verkoopt autoverzekeringen, motorverzekeringen en woningpolissen. Meer weten? Klik door naar de producten van Touring verzekeringen.

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particuliere verzekeringen.

Waarom kiezen voor Touring autoverzekering?

De vijf grote voordelen van een autoverzekering bij Touring Verzekeringen:

 1. Tarieven op maat van jouw persoonlijke situatie. Leg je bijvoorbeeld weinig kilometers af, of ga je met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk? Dan krijg je een voordeliger tarief.
 2. Jouw eerste ongeval telt niet mee. Om voorzichtige bestuurders te belonen, daalt de bonus-malus van Touring Verzekeringen tot -4! Van zodra je dit niveau hebt bereikt, kost jouw eerste ongeval in fout je niets. De premie voor jouw BA-verzekering blijft ongewijzigd.
 3. Jouw mobiliteit zorgeloos verzekerd. Via jouw BA geniet je gratis bijstand bij een ongeval waarna jouw wagen niet meer rijdt. Daarnaast heb je de keuze tussen tal van optionele bijstandsformules, op maat van jouw behoeften.
 4. Snelle onderschrijving. Bij Touring Verzekeringen sluit je snel en eenvoudig een verzekering af, via het kanaal van jouw keuze: online via onze website, telefonisch of in een van onze shops.
 5. Gemakkelijk bereikbaar, ook bij schade. Neem 24u/24, 7d/7 contact met ons op via ons webformulier. Ook in geval van schade staan we je 24u/24 en 7d/7 bij. Een ervaren beheerder volgt jouw dossier tijdens de volledige afhandeling van een ongeval op.

Prijs autoverzekering berekenen

De Autoverzekering is een product, van tak 10, van Touring Verzekeringen nv en wordt afgesloten voor een periode van een jaar, vernieuwbaar. Touring Verzekeringen nodigt je uit hun algemene voorwaarden te raadplegen op www.touring-verzekeringen.be. Ze beschrijven de omvang van hun garanties, maar ook hun beperkingen en eventuele uitsluitingen. Je kan een verzekeringsvoorstel verkrijgen via 02 505 67 00 of op www.touring-verzekeringen.be. Bij klachten kan je jou wenden tot Touring Verzekeringen nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Als je van mening bent dat je op deze wijze geen passende oplossing hebt verkregen, kun je jou richten tot de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Je hebt altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen, het product Autoverzekering van Touring Verzekeringen nv is onderhevig aan het Belgisch recht.

Waar vind ik de verzekeringen van Touring Verzekeringen?

Deze worden in België verdeeld via:

 • de eigen website: www.touring-verzekeringen.be
 • per telefoon: 02 505 67 00
 • hun shops

Hoe kan ik Touring Verzekeringen contacteren?

Touring Verzekeringen – hoofdzetel

 • Adres: Havenlaan 86C bus 117 (Tour & Taxis), 1000 Brussel
 • Tel: 02 505 67 00
 • Website: www.touring-verzekeringen.be