Verzekeringen berekenen, verzekeringen vergelijken

Bereken de beste prijzen voor je verzekeringen in België en vergelijk !

Door op één van onderstaande iconen te klikken, kun je zelf gratis, online en geheel vrijblijvend, de beste prijzen voor je verzekeringen in België berekenen en vergelijken. De premies vergelijken doe je bovendien bij de belangrijkste verzekeraars in België (hetzij direct, via een bank of een makelaarsmaatschappij die haar producten via de onafhankelijke verzekeringsmakelaar in je buurt verdeelt).

 

Klik op de verzekering naar keuze en start direct met het online vergelijken

 

 

Hoe de beste premie voor je particuliere verzekeringen vergelijken ?

Héél eenvoudig. Zodra je op één van de verzekeringen hebt geklikt, belandt je meteen (i.f.v. de verzekering) op de pagina waar je de prijzen voor je verzekering kan berekenen (en vergelijken). Bovenaan iedere vragenlijst, staat opgenomen wat je het best bij de hand houdt, in hoeverre er promoties van kracht zijn,... Op het einde van de online prijsberekening, krijg je het overzicht van alle aanwezige verzekeraars met hun beste prijs.

Iedere vergelijking bundelt alle noodzakelijke vragen om voor alle betrokken verzekeringsmaatschappijen de premies te kunnen berekenen. Merk wel, niet alle vragenlijsten zijn uniform maar hun eenvoud in gebruik zorgt voor een snelle vergelijking van je gewenste particuliere verzekering.

➥ Heb je echter een probleem of kun je niet verder, geef ons gerust een seintje !

 

De juistheid van de tarieven bij het vergelijken van verzekeringen

De verzekeraars staan zelf in voor het onderhoud van de tarieven. Zodra een wijziging in de tarieven wordt doorgevoerd, wordt dit automatisch geïntegreerd in de prijsberekeningen of worden wij voorafgaand op de hoogte gesteld zodat wij tijdig een aanpassing in onze database kunnen doorvoeren. Bijgevolg zouden de prijzen die je via Verzekeringen.be vergelijkt voor een verzekering in België, moeten overeenstemmen met de premies die je eventueel via de eigen kanalen van de verzekeraar zou berekenen. Is dat niet het geval, geef ons dan zeker een seintje !

 

Enkele nuttige artikels

We willen je graag ook nuttige informatie over verzekeringen in België verstrekken, daarom dat je onder de tab ‘Info’ (bij iedere verzekering) een opsomming vind met linken naar meer nuttige informatie. We reiken je toch al 2 nuttige artikels aan waar veel vraag naar is :