Prijzen verzekeringen berekenen en vergelijken

Zoek je een (nieuwe) verzekering en wil je voorafgaand even de markt afspeuren of nagaan welke verzekeraar jou de goedkoopste prijs aanbiedt? Klik dan hieronder op je verzekering naar keuze. Je belandt op de module waar je zelf gratis, online en vrijblijvend de beste prijzen voor je verzekeringen kan berekenen en vergelijken. Wanneer je de prijzen van je gewenste verzekering berekent, vergelijk je meteen de belangrijkste verzekeraars in België.

Welke verzekeringen kan je vergelijken?

Hoe de beste prijs voor je verzekeringen vergelijken?

Héél eenvoudig. Zodra je op één van de verzekeringen hebt geklikt, beland je meteen (i.f.v. de verzekering) op de pagina waar je de prijzen voor je verzekering kan berekenen (en vergelijken). Bovenaan iedere vragenlijst, staat opgenomen wat je het best bij de hand houdt, in hoeverre er promoties van kracht zijn,… Op het einde van de online prijsberekening, krijg je het overzicht van alle aanwezige verzekeraars met hun beste prijs.

Heb je een probleem of kun je niet verder, geef ons gerust een seintje.

Alle lopende promoties over verzekeringen in België

Ben je op zoek naar een nieuwe verzekering en heb je, in eerste instantie, al de prijzen van de verzekeraars vergeleken, dan ben je zeker al goed van start gegaan. Maar, wil je geen enkele kans onbenut laten, dan raden we je zeker ook aan om ons overzicht met alle lopende promoties over verzekeringen te bekijken.

Hoe worden de verzekeringstarieven onderhouden?

De verzekeraars staan zelf in voor het onderhoud van de tarieven. Zodra een wijziging in de tarieven wordt doorgevoerd, wordt dit automatisch geïntegreerd in de prijsberekeningen of worden wij voorafgaand op de hoogte gesteld zodat wij tijdig een aanpassing in onze database kunnen doorvoeren. Bijgevolg zouden de prijzen die je via Verzekeringen.be vergelijkt, moeten overeenstemmen met de prijzen die je eventueel via de eigen kanalen van de verzekeraar zou berekenen. Is dat niet het geval, geef ons dan zeker een seintje.

Alle vragen zijn noodzakelijk

Iedere vergelijking bundelt alle noodzakelijke vragen om voor alle verzekeringsmaatschappijen de prijzen te kunnen berekenen. Merk wel, niet alle vragenlijsten zijn uniform maar hun eenvoud in gebruik zorgt voor een snelle vergelijking van je gewenste particuliere verzekering.

Enkele nuttige en informatieve artikels: