Federale verzekering

Federale verzekeringen in België - Logo

Federale verzekering is een Belgische verzekeringsmaatschappij zonder externe aandeelhouders. Haar organisatie is opgebouwd uit vier maatschappijen die onder de vorm van "onderlinge" of "coöperatieve" werken. Door het gebrek aan externe aandeelhouders positioneert Federale verzekering zich als die maatschappij die haar winst met je deelt. Méér informatie over wie Federale verzekering is.

Historiek

Federale verzekering vindt haar oorsprong in 1911 toen 13 Belgische bouwondernemers beslisten om zelf te voorzien in de bescherming van hun personeel tegen arbeidsongevallen en alle financiële gevolgen die hieruit voortvloeien.

Naast een onafgebroken verbondenheid met de bouwsector, biedt Federale verzekering vandaag totaaloplossingen voor particulieren en ondernemingen, met een belangrijke nadruk op het behoud van de zelfstandigheid van de groep.

Bron: de historiek van Federale verzekering.

Overnames

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeraar (= verzekeringsmaatschappij) vandaag jouw polis beheert.

Aanbod verzekeringen

BOAR (of schadeverzekeringen o.a. familiale verzekering, volledige verkeersongevallen,...), spaar– en beleggingsformules maar ook verzekeringen voor zelfstandigen & ondernemingen en in het bijzonder bouwondernemers. Méér info, klik door naar de producten van Federale verzekering.

Prijs en promoties

Zoek je een verzekering en wil je je voorafgaand even oriënteren, klik dan op de verzekering waarvoor je een premie wil berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend.

 

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kun je de verzekeringen van Federale verzekering verkrijgen?

Federale verzekeringen verdeelt haar producten via haar kantorennet. Geef je er echter de voorkeur aan, dan kun je een afspraak regelen met een adviseur die bij jou langs komt. Voor een contactpunt in jouw buurt.

Federale verzekering – hoofdzetel

  • Adres: Stoofstraat 12, 1000 Brussel
  • Tel: 02 509 08 00
  • Fax: 02 509 04 00
  • Web: http://www.federale.be
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder:
  • De Federale Pensioenen: 0320
  • Federale Verzekering, Coöperatieve Vennootschap voor Verzekering tegen B.O.A.R.: 0087
  • Federale Verzekering, Gemeenschappelijke Kas voor Verzekering tegen Arbeidsongevallen: 0345
  • Federale Verzekering, Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen: 0346

Nuttige informatie

 

Opgelet: mocht je een onnauwkeurigheid hebben gevonden in de omschrijving, laat het ons weten. Vergeet ook niet een verwijzing naar de bron op te geven (voor controle). Alvast bedankt.

 

 
Bespaar op