Federale verzekering

Federale verzekering is een Belgische verzekeringsmaatschappij zonder externe aandeelhouders. Haar organisatie is opgebouwd uit vier maatschappijen die onder de vorm van “onderlinge” of “coöperatieve” werken. Door het gebrek aan externe aandeelhouders positioneert Federale verzekering zich als die maatschappij die haar winst met je deelt. Meer informatie over wie Federale verzekering is.

Wie is Federale verzekering?

Federale verzekering vindt haar oorsprong in 1911 toen 13 Belgische bouwondernemers beslisten om zelf te voorzien in de bescherming van hun personeel tegen arbeidsongevallen en alle financiële gevolgen die hieruit voortvloeien.

Naast een onafgebroken verbondenheid met de bouwsector, biedt Federale verzekering vandaag totaaloplossingen voor particulieren en ondernemingen, met een belangrijke nadruk op het behoud van de zelfstandigheid van de groep.

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert

Welke verzekeringen biedt Federale aan?

Schadeverzekeringen waaronder familiale verzekering en volledige verkeersongevallen, spaar– en beleggingsformules, maar ook verzekeringen voor zelfstandigen en ondernemingen en in het bijzonder bouwondernemers.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Zoek je een verzekering en wil je je voorafgaand even oriënteren, klik dan op de verzekering waarvoor je een premie wil berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend.

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen

Waar kan ik de verzekeringen van Federale vinden?

Federale verzekeringen verdeelt haar producten via haar kantorennet. Geef je er echter de voorkeur aan, dan kun je een afspraak regelen met een adviseur die bij jou langs komt.

Hoe kan ik Federale verzekeringen contacteren?

Federale verzekering – hoofdzetel

  • Adres: Stoofstraat 12, 1000 Brussel
  • Tel: 02 509 08 00
  • Fax: 02 509 04 00
  • Web: https://www.federale.be/
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder:
  • De Federale Pensioenen: 0320
  • Federale Verzekering, Coöperatieve Vennootschap voor Verzekering tegen B.O.A.R.: 0087
  • Federale Verzekering, Gemeenschappelijke Kas voor Verzekering tegen Arbeidsongevallen: 0345
  • Federale Verzekering, Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen: 0346