Aanvullende waarborg glasbreuk

De aanvullende waarborg ‘glasbreuk’

Breid je je verplichte BA Autoverzekering uit met een aanvullende waarborg ‘glasbreuk’, dan ben je ingedekt tegen de schade aan de voorruit, de zijruiten, de achterruit en het glazen dak van je voertuig. Naargelang de verzekeraar, kun je deze waarborg uitbreiden naar de schade aan de spiegels en/of de lichten.

De aanvullende waarborg ‘glasbreuk’ maakt bij de meeste verzekeringsmaatschappijen deel uit van de Mini Omniumverzekering en de volledige omniumformule (Full Omniumverzekering).

Let wel !

Indien er in de contractuele voorwaarden een vrijstelling (franchise) staat opgenomen, zul je deze zelf ten laste moeten nemen.

Kortom, wil je geen omniumverzekering (meer) afsluiten maar wil je wel dekking genieten tegen een steentje (of andere) dat schade aanbrengt aan één van je ruiten, dan is deze oplossing de meest geschikte voor je bescherming… en je portemonnee.

Doe je voordeel !

Wil je weten hoeveel je (toekomstige) premie autoverzekering met aanvullende waarborg ‘glasbreuk’ (en/of andere) bedraagt en welke invulling deze heeft? Maak meteen online de berekening en ontdek welke premie– en waarborgverschillen er zijn tussen de verscheidene verzekeraars.

Tot slot vermelden we nog dat de meeste verzekeringsmaatschappijen een samenwerking hebben met diverse herstellingscentra waar je je autoruit kan laten herstellen, zonder dat je enige factuur van deze ontvangt (tenzij er een vrijstelling van toepassing is).

Autoverzekering: andere aanvullende waarborgen

 

 
Bespaar op