Het team achter Verzekeringen.be

Grote mond, groot hart.

Verzekeringen.be is een team boordevol enthousiasme, bestaande uit IT’ers, marketeers en verzekeringsadviseurs. Veel verschillende functies, maar we staan allemaal achter hetzelfde idee: dat verzekeren beter kan. Daarom hebben wij het grootste vergelijkingsplatform van België opgezet, zodat je eenvoudige, duidelijke info krijgt en altijd het grootste voordeel uit je verzekering haalt. Want daar dient die toch voor?

Een merkverhaal met stoute schoenen.

We doen zoveel online: pizza bestellen, bankieren, schoenen kopen, citytrip boeken, concertickets fixen, resto reserveren, verzekeringen afsluiten … Nee wacht, verzekeringen niet. Daarvoor nemen we een halve dag vakantie om bij de bank naar een doorzichtig verkooppraatje te luisteren. Om vervolgens “objectief” toch bij hun eigen polis uit te komen.

Wij van Verzekeringen.be vinden dat niet oké. Dat je als gewone mens bang moet zijn om online een verzekering af te sluiten, is onzin. Een mythe, bedacht door zij die er belang bij hebben. Want zijn verzekeringen zo extreem ingewikkeld? Nee, niet echt. En een verzekering staat ook niet voor de rest van je leven in graniet gebeiteld, dus relax.

Verzekeringen.be maakt de ideale verzekering vinden én afsluiten zo simpel als pizza bestellen. Ding dong. Je hoeft namelijk niet zélf een verzekering uit te vinden. Er zijn maatschappijen die daar al heel lang heel goed in zijn. Vergelijk gewoon op verzekeringen.be, kies de polis met de dekkingen en de prijs die bij je past, wat dingetjes invullen en klaar. Je nieuwe verzekeraar regelt verder alles. Leuk, extra tijd voor jou. En je bent toch online, dus ja, ineens maar die schoenen bestellen, zeker?

Het team achter de schermen.

 • Guy Van Antwerpen

  Managing Director

  Ergens moet Guy een tijdmachine verstopt hebben, want zijn dag bestaat uit meer dan 24 uur. Een meeting daar en een interview hier en toch altijd tijd om nieuwe ideeën naar voor te brengen.

 • Tamara Wijsman

  Java Developer

  Tamara is onze “jack-of-all-trades” als het op IT aankomt. Ze houdt een wakend oog over al het IT-gebeuren en coacht onze nieuwere collega’s.

 • Peter Snollaerts

  Java Developer

  Van shoppen met de filter op “prijs hoog naar laag” tot ons IT-team innovatief houden, alleen het beste is goed genoeg voor Peter. Als één van onze meest ervaren IT’ers, houdt hij altijd één oog op de toekomst gericht.

 • Cynthia D'Hooghe

  Performance Marketeer

  Cynthia komt orde scheppen in onze creatieve chaos. Cijfers, conversies, strategie! Zo laat zij ons weten wat werkt en wat niet. Als moeder van twee jonge kindjes is er niet veel dat Cynthia nog uit haar lood slaat.

 • Katelijn Eelen

  Content Marketeer

  Katelijn heeft het privilege om over haarzelf in derde persoon te schrijven. En om elke dag te doen wat ze graag doet: schrijven. Met een ironisch gevoel voor humor, vindt Katelijn vooral dat het nooit saai mag zijn.

 • Innes Schoonderwoert

  Graphic Designer

  De kleren maken de man. En het design maakt het merk? Daar zorgt Innes voor. Design, fotografie, tekenen, animatie, Innes kan elke uitdaging aan.

 • An Huybrechts

  Insurance Navigator

  An zorgt voor de sfeer bij Verzekeringen.be. An weet van aanpakken: als ze iets gedaan moet krijgen voor een klant, dan krijgt ze dat ook gedaan. Met duidelijke taal navigeert An onze klanten door de verzekeringswereld.