Familiale verzekering vergelijken

Wil je snel en eenvoudig jouw familiale verzekering vergelijken? In enkele stappen kan je gratis jouw familiale verzekering vergelijken bij de belangrijkste verzekeraars in België. Sluit jouw familiale verzekering ook onmiddellijk online af.

Bereken je familiale verzekering

Bij welke verzekeraars kan ik een familiale verzekering berekenen?

Je kan een offerte aanvragen bij KBC. Je kan makkelijk online je premie berekenen en meteen online afsluiten, zelfs als je nog geen klant bent bij KBC. Met hun grote netwerk van experts en verzekeringsagenten, is er altijd wel iemand in de buurt om je te helpen bij schade. Zelfs als je alles online regelt, kan je nog steeds op persoonlijke hulp rekenen als er iets misgaat.

Wat dekt de familiale verzekering?

De familiale verzekering of BA familiale dekt de lichamelijke en materiële schade die jij, iemand van jouw gezin of huisdieren toebrengt aan anderen.

Opgelet: indien een ander schade aan jou of iemand van je gezin toebrengt, kan je geen beroep doen op de eigen familiale verzekering.

Is de familiale verzekering verplicht?

Je bent niet wettelijk verplicht om een familiale verzekering af te sluiten, maar het is wel aangeraden. De familiale verzekering heeft een aantal minimumdekkingen die wél verplicht zijn door de wet. De verzekeraars kunnen zich houden aan die minimumdekkingen, maar de meesten breiden die dekkingen uit om een zo goed mogelijke bescherming aan te bieden.

Hoe kan ik mijn familiale verzekering vergelijken?

Bij Verzekeringen.be kan je in slechts vier stappen de prijs van jouw familiale verzekering vergelijken bij de belangrijkste verzekeraars. In elke stap vragen we naar de nodige gegevens om de meest correcte premie voor jouw familiale verzekering te kunnen berekenen:

  • Gegevens verzekeringsnemer. Daarmee bedoelen we de naam en familienaam van degene die de verzekering afsluit
  • Gezinssituatie. Sluit je een verzekering voor jezelf af of ook voor jouw gezin?
  • Adres. We weten graag de domicilie waar je als verzekerde gevestigd bent
  • Contactgegevens verzekeringsnemer. Deze gegevens hebben we nodig om jou de offertes van de verschillende maatschappijen te kunnen doorsturen

Vul de vragenlijst zo nauwkeurig mogelijk in. Op die manier kunnen we steeds de beste prijs bij de verschillende verzekeraars vergelijken.

Is een familiale verzekering vergelijken nuttig voor mij?

Indien je jezelf en jouw familie wilt beschermen tegen lichamelijke en materiële schade van anderen, is een familiale verzekering zeker aangeraden. Daarbij is een vergelijking voor jouw familiale verzekering geen overbodige luxe omdat:

  • je snel en eenvoudig vergelijkt;
  • je kosteloos en zonder enige verplichting vergelijkt;
  • en omdat je daardoor kunt besparen op jouw familiale verzekering.

Vergelijk nu jouw familiale verzekering

Heb je nog niet de vergelijking voor jouw BA familiale gemaakt? Je kan via Verzekeringen.be gratis, online en in enkele minuten verschillende familiale verzekeraars met elkaar vergelijken. Aan de hand van de gegevens die je hebt ingevuld in de vergelijkingstool, berekenen we de beste premie bij meerdere maatschappijen voor jouw familiale verzekering. Ontdek welke familiale verzekering voor jou het voordeligste is. Sluit jouw familiale verzekering ook ineens online af.