Premie ongevallenverzekering berekenen en vergelijken

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend, de beste prijs voor je persoonlijke ongevallenverzekering berekenen en vergelijken bij de belangrijkste verzekeraars (onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

Bereken meteen je ongevallenverzekering

Klik op “Bereken meteen je ongevallenverzekering” om de beste prijs voor je persoonlijke ongevallenverzekering te berekenen.
Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste ongevallenverzekering is voor jouw situatie en bij wie.

Voor welke verzekeraars kan ik een ongevallenverzekering berekenen?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars : Baloise Insurance

Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe bereken en vergelijk ik de ongevallenverzekeringen?

In slechts twee stappen (< drie minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je persoonlijke ongevallenverzekering te berekenen bij Baloise Insurance. Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je doorklikken naar het detail van de persoonlijke ongevallenverzekering. Zo kun je eenvoudig nagaan welke de goedkoopste persoonlijke ongevallenverzekering is EN het best aansluit bij je behoefte.

Goed om weten: alle gegevens die wij opvragen, zijn nodig om alle aspecten van je ongevallenverzekering te berekenen (= de prijs, de vrijstellingen en de waarborgen) bij minstens 1 van de betrokken partijen.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten ?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je persoonlijke ongevallenverzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be, dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.