DELA

DELA is een Belgische uitvaartspecialist die de organisatie én verzekering van uitvaarten combineert. Deze verzekeraar heeft al meer dan 75 jaar ervaring binnen de uitvaartsector en zorgt steeds voor een persoonlijke aanpak.

Uitvaartverzekering berekenen

Welke producten biedt DELA aan?

Het DELA Uitvaartzorgplan is een uitvaartverzekering op maat. De kenmerken van het DELA Uitvaartzorgplan zijn:

  • Keuze verzekerd bedrag. Het verzekerd bedrag van jouw polis kan je zelf bepalen (tussen 2.500 en 10.000 euro)
  • Leeftijdsgrenzen voor afsluiten polis. De minimumleeftijd om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten, is 18 jaar. De maximumleeftijd is 69 jaar voor een periodieke premiebetaling. Bij een éénmalige koopsom is er geen maximum leeftijd.
  • Uw kinderen zijn mee verzekerd: je kan je kinderen tot 18 jaar zonder bijpremie mee verzekeren op je polis (behalve bij een eenmalige premiebetaling
  • Levenslang verzekerd. Je bent levenslang verzekerd bij DELA, maar je betaalt niet levenslang

Voor alle voorwaarden en uitsluitingen van het DELA Uitvaartzorgplan, kan je terecht op de website van DELA.

Waarom kiezen voor DELA?

Wist je dat DELA staat voor ‘Draagt Elkanders Lasten’ en deel uitmaakt van coöperatie DELA? Coöperatie DELA werd geboren uit solidariteit met als doel: voor iedereen een waardig en betaalbaar afscheid mogelijk maken. Maar DELA doet nu veel meer en wil ook bij leven zoveel mogelijk van betekenis zijn voor elkaar en de samenleving rondom overlijden. De coöperatieve waarden vormen het kompas van DELA in België. Als verzekerde word je automatisch, kosteloos en vrijblijvend lid van coöperatie DELA, heb je de mogelijkheid tot inspraak en zeggenschap en geniet je allerlei voordelen.

Waar vind ik de verzekeringen van DELA?

De DELA uitvaartverzekering kan je online aanvragen via de website van DELA of via een DELA adviseur of makelaar. Je kan ook makkelijk op de bovenstaande button klikken en een offerte aanvragen.

Hoe kan ik DELA contacteren?

DELA België – Hoofdkantoor Antwerpen

  • Adres: Noorderplaats 5 bus 2, 2000 Antwerpen
  • Telefoon: 02.800.87.87
  • Website: www.dela.be