Aedes

“Aedes, verzekeringsvernieuwer” is de handtekening van deze KMO. Innovatief in de verzekeringsproducten die zij aanbiedt, innovatief in de beheersprocedures, innovatief in de sterke bedrijfscultuur.

Prijs verzekeringen vergelijken

Wie is Aedes?

Aedes is al meer dan 20 jaar actief in de verzekeringssector. Gebaseerd op de uitlopers van de Citadelle van Namen, werd het bedrijf opgericht met het concept van “door en voor makelaars”. Verscheidene makelaarspartners hebben immers bijgedragen tot de oprichting van de onderneming, maar ook tot de ontwikkeling van verzekeringsproducten. Sinds haar oprichting is Aedes een vaste verdediger van de makelaardij en heeft ze zich gevestigd als het huis van de makelaars.

Welke producten biedt Aedes aan?

Aedes heeft 4 productielijnen ontwikkeld met innovatieve en uiterst eenvoudige producten:

Autoverzekering – P

Op basis van een unieke premie zijn de P-producten ingedeeld in 4 categorieën, afhankelijk van de leeftijd van de verzekeringsnemer: P30 voor verzekerden ouder dan 30 jaar, P40 voor verzekerden ouder dan 40 jaar, P50 voor verzekerden ouder dan 50 jaar en P60 voor verzekerden ouder dan 60 jaar.

Het voordeel van de aedes autoverzekering is dat ze uiterst eenvoudig zijn. Bij de berekening van de BA-premie gaat het alleen om het profiel van de bestuurder.

Brandverzekering – PAC-Aedes

Dankzij het gebruik van een raster om het kapitaal in de PAC-Aedes te bepalen, geniet je van een onbeperkt kapitaal in gebouwen en inhoud. Bovendien geniet de PAC-Aedes de laagste vrijstelling op de markt (en niet geïndexeerd), namelijk 125 euro.

Rechtsbijstandverzekering auto – De Pn1

De Pn1 is de referentie in de rechtsbijstand van auto’s! 3 formules, 5 premies, schadebeheer binnen 24 uur en het artikel “De beste in de markt”.

Fietsverzekering – De P-fiets

De P-fiets, de verzekering op wieltjes … Dankzij de P-fiets kan je alle soorten fietsen en alle soorten verplaatsingsmogelijkheden verzekeren, of het nu om Omnium gaat (met inbegrip van bijstand) of BA, maar ook lichamelijke letsels kunnen verzekerd worden en jouw rechtsbescherming. Bovendien biedt de P-fiets één enkele premie per waarborg, ongeacht de waarde van de fiets.

Naast de producten hecht Aedes bijzonder belang aan service door middel van een ongeëvenaard managementprincipe. Zo hoort u over “D+1” of “D+2”. De “D+1” is de zekerheid om binnen 24 uur een antwoord te krijgen op elke productievraag. De “D+2” is de zekerheid om binnen 48 uur een antwoord te krijgen op elke vraag in een schadedossier. Aedes wordt erkend in de makelaardij voor het respect van deze twee principes.

Waar vind ik de producten van Aedes?

Aedes commercialiseert haar producten enkel via een netwerk van partnermakelaars in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Om een Aedes makelaar bij jou in de buurt te vinden kan je terecht op de Aedes website.

Hoe kan ik Aedes contacteren?

Aedes Vlaanderen

    • Adres: Hoogstraat 36 – 9700 Oudenaarde
  • Tel: 055/33 92 34
  • Website: www.aedesvl.be
  • E-mail: info@aedesvl.be
  • Verzekeringsagent ingeschreven bij de F.S.M.A onder nummer 101924 A