Aedes autoverzekering

Aedes biedt verschillende formules aan binnen de autoverzekering. Kies voor de dekkingen die aan jouw behoeften voldoen.

Bereken meteen je autoverzekering

Welke autoverzekeringen biedt Aedes aan?

Aedes maakt bij hun autoverzekeringen een onderscheid tussen P producten en P2 producten.

P producten

Bij de P producten heb je verschillende leeftijdscategorieën. Zo heb je bijvoorbeeld de P30, de autoverzekering voor iedereen van 31 tot en met 39 jaar. De resterende P producten zijn: P40,P50 en P60.

P2 producten

Het verschil met de gewone P producten is dat Aedes hier een schadegeval in de BA in de laatste 5 jaar toelaat. Deze P2 producten zijn enkel van toepassing op de leeftijdscategorieën P50 en P60.

Alle P en P2 producten bieden de verplichte BA autoverzekering aan, alsook het Zen-pakket (BA met rechtsbijstand, pechbijstand en bestuurdersverzekering) en de Omniumverzekering. Houd er wel rekening mee dat de premie niet voor elke product hetzelfde is. Afhankelijk van onder andere leeftijdscategorie en schadegevallen kan de premie verschillen.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Aedes?

Rechtsbijstand

Je kan aan jouw BA autoverzekering een verzekering rechtsbijstand toevoegen. De rechtsbijstandsverzekering dekt jouw strafrechtelijke verdediging in geval van een geschil in het kader van jouw autoverzekering.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Aedes

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Aedes terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Aedes afsluiten?

In enkele stappen kan je op Verzekeringen.be jouw autoverzekering bij Aedes berekenen. Sluit eveneens de verzekering meteen online af.

Bereken meteen je autoverzekering