Premie annulatieverzekering berekenen en vergelijken

Bereken gratis, online en in enkele minuten wat de voordeligste reisverzekeringsannulatie is. Klik op "Bereken meteen je annulatieverzekering" om de beste prijs voor je annulatieverzekering te berekenen, vergelijken en simuleren

Voor welke verzekeraars kan ik een annulatieverzekering berekenen?

Dankzij één prijsberekening, kun je vandaag al vergelijken:

Hoe bereken en vergelijk ik de annulatieverzekeringen?

In één stap worden alle vragen gesteld die noodzakelijk zijn om de prijs voor je annulatieverzekering te berekenen:

  • Eerst kies je de gewenste looptijd: wens je een annulatieverzekering voor een specifieke periode of voor een jaar ?
  • Vervolgens geef je op hoeveel personen je wil verzekeren : 1 persoon (= individueel), 2 personen (= echtpaar) of méér dan 2 personen (= gezin)?
  • Tot slot geef je de gewenste waarborgen op:
  • Annulatie = annulatieverzekering
  • Reisbijstand = reisverzekering
  • Bijstand voertuigen = pechverhelping
  • Bagage = bagageverzekering

Eenmaal je dit hebt gedaan, krijg je een overzicht van alle annulatieverzekeringen die aan je voorwaarden voldoen. Wil je meer, dan kun je dieper ingaan op elke formule en/of kun je de annulatieverzekeringen vergelijken met elkaar. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht van alle onderliggende waarborgen van iedere annulatieverzekering.

Annulatieverzekering afsluiten: wil je één van de annulatieverzekeringen meteen online afsluiten, dan word je afgeleid naar de site van de betrokken reisverzekeraar waar je de polis kan afsluiten. De prijs bij de reisverzekeraar is dezelfde als de prijs via onze berekenings– en vergelijkingsmodule.

Ter info: elke berekening is gratis en vrijblijvend.

Wat indien je meermaals op reis vertrekt?

Ga je meerdere malen per jaar naar het buitenland, overweeg dan om een annulatieverzekering met een jaarlijkse premie te nemen. Dit is veelal goedkoper dan 2x de prijs te betalen voor een tijdelijke annulatieverzekering. Voor onszelf gaan we al vanaf 2 reizen na of de prijs voor een jaarcontract toch niet goedkoper is.

Bereken snel de goedkoopste annulatieverzekering