Beste prijs voor je BA Familiale berekenen en vergelijken

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend, de beste prijs voor je Familiale verzekering berekenen, vergelijken en simuleren bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

 
Klik op "Simuleer de beste prijs voor je BA Familiale" om de beste prijs voor je BA Familiale te berekenen, simuleren & vergelijken.
Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste BA Familiale is voor jouw situatie en bij wie.

Voor welke verzekeraars kan ik een familiale verzekering berekenen?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars bij: Allianz, Baloise Insurance (= Mercator + Nateus), Vivium, Fidea en Axa.
Familiale verzekering vivium verzekeringen | Verzekeringen.be
 

Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

Hoe bereken en vergelijk ik de familiale verzekeringen?

Héél eenvoudig. Om een correcte prijsberekening te kunnen maken hebben we niet zo veel gegevens nodig. Enkel de persoons– en adresgegevens + de eventuele gezinssituatie zijn van toepassing. Klik nadien op 'verder'. Ter hoogte van het detail van een prijsberekening, kun je overigens bijkomende real-time simulaties maken voor je BA Familiale.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je Familiale verzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be (of Eccent.be), dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.

Bereken snel de goedkoopste Familiale verzekering