Premie hospitalisatieverzekering berekenen en vergelijken

Via Verzekeringen.be kun je zelf gratis, online en volledig vrijblijvend, de beste prijs voor je hospitalisatieverzekering berekenen en vergelijken bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

 
Klik op " Bereken meteen je hospitalisatieverzekering " om de beste prijs voor je hospitalisatieverzekering te berekenen &vergelijken.
Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste hospitalisatieverzekering is voor jouw situatie en bij wie.

Voor welke verzekeraars kan ik een hospitalisatieverzekering berekenen?

  • Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars : DKV

 Méér informatie over deze verzekeraars vind je op verzekeraars die actief zijn op Verzekeringen.be

 
 

Hoe bereken en vergelijk ik de hospitalisatieverzekeringen?

In slechts vier stappen (< vijf minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je hospitalisatieverzekering te berekenen bij AG Insurance en DKV. Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je doorklikken naar het detail van iedere hospitalisatieverzekering. Zo kun je eenvoudig nagaan welke de goedkoopste hospitalisatieverzekering is EN het best aansluit bij je behoefte.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten ?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je hospitalisatieverzekering (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be, dan kun je rechts bovenaan meteen inloggen.

Bereken snel de goedkoopste hospitalisatieverzekering