Hoe word ik aanbieder of partner op Verzekeringen.be?

Verzekeringen.be is continu op zoek naar aanbieders en partners om haar bezoekers steeds van het beste aanbod en gebruiksgemak te voorzien. Denk je dat jij ons daarmee kan helpen? Lees dan zeker verder.

Wie is Verzekeringen.be?

Verzekeringen.be is de grootste Belgische vergelijkingssite voor verzekeringen. Op onze site kan je jouw verzekeringspremie eenvoudig online berekenen en vergelijken. Je kan via ons ook meteen de verzekering afsluiten bij één van de vele partijen aanwezig op Verzekeringen.be.

Waarom zijn we op zoek naar aanbieders en partners?

We willen graag het kennis- en dienstenplatform zijn voor de particulier in België met betrekking tot hun verzekeringen. Om dat te bereiken, willen we alle verzekeringsproducten (voor particulieren) en alle Belgische verzekeraars aanwezig maken op Verzekeringen.be. Op die manier laten we onze bezoekers kennis maken met het verzekeringslandschap en geven we hen de keuze hoe ze hun verzekering graag willen afsluiten.

Waarom zou ik aanbieder of partner worden?

We zijn steeds geïnteresseerd om samen te werken met partners die een toegevoegde waarde aan onze bezoekers kunnen brengen. Omgekeerd willen we ook dat die partners hun voordeel kunnen halen uit deze samenwerking.

Jouw voordelen:

  • Als partner vergroot je jouw visibiliteit en bekendheid bij het publiek. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op Verzekeringen.be en wordt gezien door meer dan 600.000 Belgen
  • Als verzekeraar bereik je eenvoudig potentiële verzekeringsnemers. Haal jouw deel uit de meer dan 175.000 jaarlijkse offerteaanvragen op onze site
  • Als verzekeringsmakelaar breidt je jouw klantenbestand uit. Maak jezelf aanwezig op onze site en bereik de gebruikers die op zoek zijn naar een verzekeringsmakelaar

Of je nu een verzekeraar, verzekeringsmakelaar of een andere tussenpersoon bent. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een win-winsituatie.

Wat bieden wij aan de aanbieder of partner?

We bieden aan onze aanbieder of partner een snelgroeiend online platform waarop zij zich kunnen aanwezig maken voor meer dan 900.000 jaarlijkse bezoekers. Dat kan als verzekeraar op het offerteoverzicht, als verzekeringsmakelaar in de makelaarszoekfunctie, als partner vermeld in onze online communicatie en ga zo maar verder. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wat biedt de aanbieder of partner ons aan?

Afhankelijk van de soort samenwerking kan dit gaan van content aanleveren tot het up-to-date houden van de verzekeringspremies. Van onze partners en onszelf vragen we wel steeds het volgende:

  • Transparantie en duidelijke onderlinge communicatie
  • Toegevoegde waarde voor onze gebruikers
  • Opbouw en onderhoud van een sterke partnerrelatie

Al het bovenstaande vragen we met oog op onze missie om een brug te bouwen tussen de verzekeringsnemer en de verzekeringswereld.

Wat moet ik doen om aanbieder of partner te worden?

Adverteren op Verzekeringen.be of aanbieder worden? Dat kan heel eenvoudig. Contacteer ons via de onderstaande knop. We bekijken dan jouw bericht en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet tot binnenkort!

Contacteer ons