Aanbieders.be en Verzekeringen.be worden 1 team

Verzekeringen.be en Aanbieders.be werken vanaf nu samen als één team onder de Horizon Group, die ook Hypotheek.winkel onder zijn banner heeft.

Verzekeringen.be: simpel en transparant verzekeren

Verzekeringen.be is het grootste vergelijkingsplatform voor verzekering in België. Al meer dan 20 jaar nemen ze het voortouw in de verzekeringsmarkt ook digitaal te maken. Met meer dan 30 aanbieders en 20 producten, kan je bij Verzekeringen.be terecht voor al je verzekeringen. Van je autoverzekering tot je dierenverzekering, je vindt altijd de beste prijs en kwaliteit.

Je verzekering is belangrijk en je wilt zeker zijn dat ze je goed beschermt. Verzekeringen.be zorgt er dan ook voor dat je ook altijd de kwaliteit en de inhoud van je verzekering makkelijk kan vergelijken door duidelijk en transparant te zijn.  Zo maak je altijd de beste keuze. Want draait het uiteindelijk toch echt om?

Aanbieders.be: gas, elektriciteit en telecom

Bij Aanbieders.be vergelijk je in één klik je gas-, elektriciteits- en ook je telecomcontracten. Jouw volledig ontzorgen, dat is ons doel. Zo helpen we je niet alleen snel te vergelijken, we helpen je ook overstappen. We kijken zelfs elk jaar je contracten voor je na, als je dat wil, zodat jij jaar na jaar blijft besparen. Zo simpel kan het zijn.

Een team van experts staat klaar om jouw helemaal van A tot Z op te volgen en te helpen. Transparantie, eerlijkheid en duidelijkheid staat bij ons centraal. We doen niet mee aan verborgen kosten of kleine lettertjes. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Waarom deze samenwerking?

Verzekeringen, gas, elektriciteit… dat alles samen is een hele hap uit je budget. Een hap uit je budget waar je misschien liever niet naar omkijkt, omdat je al die rompslomp en papieren hoop niet zo leuk vindt. Dat zou niet in je weg mogen staan om de beste keuzes te maken. Om je daarbij te helpen, slaan Verzekeringen.be en Aanbieders.be de handen in elkaar.

Door te vergelijken kan je heel wat besparen. Wanneer je eenmaal begonnen bent met vergelijken, waarom dan stoppen bij je gas of elektriciteit? Waarom € 600 op je gas besparen, maar dan wel tot € 500 te veel betalen voor je autoverzekering?

Horizon Group, die groep waaronder Aanbieders.be en Verzekeringen.be nu samenwerken, streeft om uiteindelijk jouw one stop shop te worden voor al je financiële producten en diensten. Zo bespaar jij maximaal en dat zonder zorgen. Jouw de beste keuze laten maken, dat is ons doel.

Wat kan je verwachten?

Ben jij een slimme bespaarder en heb je jouw aangemeld voor een nieuwsbrief van Verzekeringen.be of Aanbieders.be? Dan ga je vanaf nu ook mails krijgen van de andere partij. Zo vergroot je jouw kansen om te besparen en slim met je vaste kosten om te gaan. We houden je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de twee sectoren.

Vergelijk je verzekeringen

Smaak goed te pakken? Vergelijk dan vandaag nog je autoverzekering. Via Verzekeringen.be vergelijk je snel de inhoud en de prijs van je verzekering. Je kan ook ineens online afsluiten.

Vergelijk je gas, elektriciteit en telecom

Wil jij ook besparen op je gas- en elektriciteitscontract? Vergelijk vandaag nog via Aanbieders.be. Je vergelijkt in één klik de markt. Aanbieders.be helpt je overstappen zonder zorgen en zonder onderbrekingen.