Allianz Assistance

Allianz Assistance (vroeger Allianz Globale Assistance) behoort tot de internationale Allianz Groep. Met meer dan 13.000 medewerkers in vijf verschillende continenten zorgt Allianz Assistance er dag en nacht voor dat jouw leven, op reis en onderweg, zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt.  Moet je jouw reis annuleren, is jouw bagage gestolen, heb je medische bijstand nodig of start jouw voertuig niet meer? Allianz Assistance staat altijd voor je klaar!

Bereken jouw reisverzekering

Wie is Allianz Assistance?

Allianz Assistance is de wereldwijde marktleider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. In 2000 ontstond de groep Mondial Assistance, geboren uit de fusie van de Zwitserse maatschappij Elvia Reisverzekeringen met de Franse maatschappij SACNAS. Toen al konden klanten rekenen op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van reisverzekeringen en roadside assistance. In 2000 en 2001 nam de groep Mondial Assistance World Access (USA), Worldcare (Australië) en AutoAssist (Thailand) over. In 2006 tenslotte werd Mondial Assistance, met het gekende rode logo, het universele merk van de groep.

Sinds 2012 is Mondial Assistance veranderd in Allianz Global Assistance. In 2019 werd dat Allianz Assistance. De naamsveranderingen gingen steeds samen met de wereldwijde lancering van een nieuw logo en de gemeenschappelijke waarden: Zorgzaam, Verbonden, Proactief, Professioneel en met Vertrouwen.

Mensen helpen, altijd en overal. Dat is wat Allianz Assistance doet!

Welke verzekeringen biedt Allianz Assistance aan?

Allianz Assistance biedt meerdere reisbijstands- en reisverzekeringsproducten aan waaronder:

  • Jaarlijkse reisbijstand: Ga je meermaals per jaar met vakantie? Of reis je vaak voor je werk? Een heel jaar zonder zorgen, zowel voor jou, jouw familie als voor jouw wagen(s). Voor de meest uitgebreide bescherming en een heel jaar gemoedsrust, kies je voor de formule Classic Protection.
  • Tijdelijke reisbijstand: Een jaarlijkse reisverzekering is ideaal wanneer je meer dan 2 keer per jaar op reis, op citytrip of op weekend gaat. Indien je slechts 1 enkele reis per jaar doet, kan je ook bij Allianz Assistance terecht. Voor de combinatie annulering, medische bijstand, bijstand aan jouw wagen, bagageverzekering enzovoort is de tijdelijke reisverzekering de beste optie voor jou.

Prijs reisverzekering berekenen

Waar vind ik de verzekeringen van Allianz Assistance?

De verzekeringsoplossingen van Allianz Assistance worden in België verdeeld:

Hoe kan ik Allianz Assistance contacteren?

Allianz Assistance Belgium – hoofdzetel