AXA familiale verzekering

Kleine voorvallen kunnen grote financiële gevolgen hebben. Daarom is het aangeraden om een familiale verzekering af te sluiten. Ontdek wat de familiale verzekering van AXA voor jou kan doen.

Welke dekkingen biedt de familiale verzekering van AXA?

De familiale verzekering vergoedt de schade veroorzaakt door jou of iemand van je gezin aan derden. Denk maar aan jouw kind die per ongeluk met het voetballen de bal in de ruiten van de buren trapt. Zo’n gevallen worden door de familiale verzekering gedekt.

In de familiale verzekering van AXA zit ook een fietsbijstand inbegrepen. Deze bijstand biedt onmiddellijke hulp ter plaatse in België en 30km over de grens.

Welke opties kan je toevoegen aan de familiale verzekering van AXA?

Om je gezin extra bescherming te geven, kan je heel wat opties toevoegen aan de familiale verzekering:

  • Geleende voorwerpen. Je bent verzekerd voor de materiële schade die je hebt toegebracht aan gratis geleende voorwerpen in de privésfeer
  • Feestzaal. Je ben beschermd in het geval van materiële schade in een feestzaal die je huurt voor bijvoorbeeld een familiefeest.
  • Studentenkot. Je bent gedekt tegen huurschade aan het studentenkot van jouw zoon of dochter.
  • Vakantiewoningen. Deze optie beschermt je tegen materiële schade in gehuurde vakantiewoningen.
  • Premium. De optie premium dekt de materiële schade aan het voertuig wanneer je als BOB een ongeval in fout hebt veroorzaakt
  • Rechtsbijstand privéleven. Deze optie ondersteunt jou in het geval van een conflict met de tegenpartij bij een schadegeval dat door jouw basisdekking wordt verzekerd

De omschrijving van alle waarborgen en uitsluitingen kan je terugvinden in de algemene voorwaarden van de familiale verzekering.

Hoe kan ik de familiale verzekering van AXA afsluiten?

Je kan jouw familiale verzekering van AXA eenvoudig berekenen via Verzekeringen.be. Sluit ineens ook de familiale verzekering online af.