Batibouw 2019

Batibouw 2019

Van 23 februari tot en met 3 maart 2019 vindt in de Heizelpaleizen te Brussels Expo opnieuw Batibouw plaats. Ook deze editie staat het salon opnieuw garant voor heel wat nieuwigheden in de bouw, renovatie en inrichting van de woning.

Wat kom je te weten op deze pagina:

Wat zijn de thema’s van Batibouw 2019?

5 Senses Experience

Ervaar Batibouw met al jouw zintuigen. Voel, ruik en bekijk al de producten van de exposanten wanneer je door de gangen van Batibouw wandelt.

Connected Home

Artificiële intelligentie maakt steeds meer deel uit van ons dagelijks leven. Denk maar aan de verwarming die je opzet via een simpele swipe op je smartphone of de buitenverlichting die je op afstand aanzet met één druk op de knop. Ontdek het allemaal op Batibouw.

Project your home

Batibouw helpt je met al jouw projecten te plannen of je nu gaat bouwen, verbouwen of renoveren. Vraag advies aan experten en laat offertes opmaken voor jouw project.

Zorgeloos wonen

Iedereen wilt uiteraard zonder zorgen wonen. Daarom is het belangrijk bij het bouwen en renoveren om extra aandacht te besteden aan een zuinige, gezonde en veilige woning. Denk maar aan muur- en dakisolatie, verwarmingssystemen, verlichting, geluidsisolatie, ventilatie en airconditioning.

Wanneer is Batibouw 2019?

Openingsdagen van Batibouw (voor de particulieren)

Van zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart 2018.

Opgelet: op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari kunnen enkel professionals Batibouw bezoeken. Daarna is de beurs toegankelijk voor iedereen.

Openingsuren Batibouw

Batibouw is iedere dag open van 10u00 tot 18u30.

Nocturnes: donderdag 28 februari vindt de nocturne plaats en is Batibouw geopend van 10u00 tot 23u00.

Hoeveel kost een ticket voor Batibouw?

Prijs ticket Batibouw: kassa

  • Voor volwassenen: 12,5 euro
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 6 euro
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis
  • Catalogus Batibouw: 3 euro

Prijs ticket Batibouw: online

  • Voor volwassenen: 10,5 euro
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 6 euro
  • Combo = catalogus + ticket: 13 euro

Meer informatie kun je terugvinden op de website van Batibouw 2019.

Hoe kan ik mijn woning beschermen?

Batibouw is wellicht ook het uitgelezen moment om je huidige brandverzekering (nog) eens nader onder de loep te nemen en na te gaan welke besparingen je hierop kan realiseren. Rond deze periode worden de prijzen vaak scherper aangehaald en loont vergelijken zeker de moeite.