Batibouw 2018

Batibouw 2018

Van 24 februari tot en met 4 maart 2018 vindt in de Heizelpaleizen te Brussel (Brussels Expo) opnieuw Batibouw plaats. Ook deze editie staat het salon opnieuw garant voor heel wat nieuwigheden in de bouw, renovatie en inrichting van de woning.

Wat kom je te weten op deze pagina:

Thema’s Batibouw 2018

5 Senses Experience

Ervaar Batibouw met al jouw zintuigen. Voel, ruik en bekijk al de producten van de exposanten wanneer je door de gangen van Batibouw wandelt.

Connected Home

Artificiële intelligentie maakt steeds meer deel uit van ons dagelijks leven. Denk maar aan de verwarming die je opzet via een simpele swipe op je smartphone of de buitenverlichting die je op afstand aanzet met één druk op de knop. Ontdek het allemaal op Batibouw.

Project your home

Batibouw helpt je met al jouw projecten te plannen of je nu gaat bouwen, verbouwen of renoveren. Vraag advies aan experten en laat offertes opmaken voor jouw project.

Zorgeloos wonen

Iedereen wilt uiteraard zonder zorgen wonen. Daarom is het belangrijk bij het bouwen en renoveren om extra aandacht te besteden aan een zuinige, gezonde en veilige woning. Denk maar aan muur- en dakisolatie, verwarmingssystemen, verlichting, geluidsisolatie, ventilatie en airconditioning.

Praktische informatie Batibouw

Openingsdagen van Batibouw (voor de particulieren)

Van zaterdag 24 februari tot en met zondag 4 maart 2018.

Opgelet op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari kunnen enkel professionals Batibouw bezoeken. Daarna is de beurs toegankelijk voor iedereen.

Openingsuren Batibouw

Batibouw is iedere dag open van 10u00 tot 18u30.

Nocturnes: donderdag 1 maart vindt de nocturne plaats en is Batibouw geopend van 10u00 tot 23u00.

Prijs ticket Batibouw

  • Voor volwassenen: 12,5 euro
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 6 euro
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis
  • Catalogus Batibouw: 3 euro

Weetje: je kan je ticket ook online bestellen:

  • Voor volwassenen: 10,5 euro
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 6 euro
  • Combo = catalogus + ticket: 13 euro

Meer informatie kun je terugvinden op de website van Batibouw 2018.

Prijzen schuldsaldoverzekering vergelijken

Dat bouwen en renoveren handenvol geld kost, is geen publiek geheim. Naast de eigen inbreng (inclusief de mogelijke steun van thuis uit) kloppen veel Belgische gezinnen aan bij een financiële partij voor een lange termijn lening. Gezien het financiële risico dat eigen is aan een lening, wordt een lening enkel verstrekt (hoewel wettelijk niet verplicht) wanneer deze wordt gewaarborgd door een schuldsaldoverzekering.

Gezien de bikkelharde concurrentie op hypothecaire leningen, proberen veel kredietinstellingen het verlies op hun lage rentenvoeten te compenseren door een duurdere schuldsaldoverzekering. Bijgevolg is het in je eigen voordeel om de prijzen van je schuldsaldoverzekering te vergelijken, in het bijzonder nu met Batibouw.

Prijzen brandverzekering vergelijken

Batibouw is wellicht ook het uitgelezen moment om je huidige brandverzekering (nog) eens nader onder de loep te nemen en na te gaan welke besparingen je hierop kan realiseren. Rond deze periode worden de prijzen vaak scherper aangehaald en loont vergelijken zeker de moeite.