Batibouw 2019

Batibouw 2019

Van 23 februari tot en met 3 maart 2019 vindt in de Heizelpaleizen te Brussels Expo opnieuw Batibouw plaats. Ook deze editie staat het salon opnieuw garant voor heel wat nieuwigheden in de bouw, renovatie en inrichting van de woning. Wij geven dit jaar 200 gratis Batibouw tickets weg, lees hieronder snel wat je ervoor moet doen.

Wat kom je te weten op deze pagina:

Hoe kan ik een ticket voor Batibouw winnen?

 1. Je berekent je brandverzekering vóór 21/02 op onze website.
 2. Je maakt na je berekening automatisch kans op een ticket voor Batibouw.
 3. Je ontvangt een e-mail indien je één van de gelukkige winnaars bent.
 4. Je bespaart automatisch op jouw brandverzekering.
Win een gratis ticket voor Batibouw  >

Je vindt hier alle informatie over de deelnemingsvoorwaarden en de selectie van de winnaars

Wat kan ik doen op Batibouw 2019?

5 Senses Experience

Ervaar Batibouw met al jouw zintuigen. Voel, ruik en bekijk al de producten van de exposanten wanneer je door de gangen van Batibouw wandelt.

Connected Home

Artificiële intelligentie maakt steeds meer deel uit van ons dagelijks leven. Denk maar aan de verwarming die je opzet via een simpele swipe op je smartphone of de buitenverlichting die je op afstand aanzet met één druk op de knop. Ontdek het allemaal op Batibouw.

Project your home

Batibouw helpt je met al jouw projecten te plannen of je nu gaat bouwen, verbouwen of renoveren. Vraag advies aan experten en laat offertes opmaken voor jouw project.

Zorgeloos wonen

Iedereen wilt uiteraard zonder zorgen wonen. Daarom is het belangrijk bij het bouwen en renoveren om extra aandacht te besteden aan een zuinige, gezonde en veilige woning. Denk maar aan muur- en dakisolatie, verwarmingssystemen, verlichting, geluidsisolatie, ventilatie en airconditioning.

Wanneer is Batibouw 2019?

Openingsdagen van Batibouw (voor de particulieren)

Van zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart 2018.

Opgelet: op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari kunnen enkel professionals Batibouw bezoeken. Daarna is de beurs toegankelijk voor iedereen.

Openingsuren Batibouw

Batibouw is iedere dag open van 10u00 tot 18u30.

Nocturnes: donderdag 28 februari vindt de nocturne plaats en is Batibouw geopend van 10u00 tot 23u00.

Hoeveel kost een ticket voor Batibouw?

Prijs ticket Batibouw: kassa

 • Voor volwassenen: 12,5 euro
 • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 6 euro
 • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis
 • Catalogus Batibouw: 3 euro

Prijs ticket Batibouw: online

 • Voor volwassenen: 10,5 euro
 • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 6 euro
 • Combo = catalogus + ticket: 13 euro

Meer informatie kun je terugvinden op de website van Batibouw 2019.

Welke activiteiten kan ik bijwonen op Batibouw?

Je kan op Batibouw aan heel wat activiteiten deelnemen. Hierbij een overzicht van wat je dit jaar zeker niet mag missen op Batibouw:

Skills Demo

Toekomstige professionals uit de bouwsector geven demonstratie waarbij jij als toeschouwer een handje mag toesteken. Je mag je verwachten aan demonstraties aangaande sanitair en verwarming, koudetechnieken, lassen, elektriciteit, automatisering, schilderwerken enzovoort.

Innovation House

In het Innovation House ontdek je de 25 meest relevante innovaties binnen de bouw- en verbouwsector. Elke innovatie werd geselecteerd op basis van een onafhankelijke jury van bouwprofessionals. Je kan al deze innovaties ontdekken in Paleis 5.

Walk of Flame & Walk of Floors

Op Batibouw heb je zowel de Walk of Flame als de Walk of Floors. Op de Walk of Flames staan de kachels en haarden in de spotlight. Op de Walk of Floors ontdek je verschillende soorten vloerbekleding waarover je zelfs bloetvoets mag wandelen!

Light Avenue

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur van jouw woning. Op Batibouw ontdek je heel wat verlichtingsmogelijkheden die je uiteraard eens kan uitproberen in een apart voorziene zone. Er is ook een gedeelte voorzien waar experts jou kunnen helpen met al jouw vragen.