Batibouw 2021

Renovatie- of bouwplannen in de nabije toekomst? Het wordt dit jaar een hele interessante Batibouw, een virtuele versie! Van zaterdag 27/02/2021 tot en met zondag 07/03/2021 kan je “live” digitaal Batibouw bezoeken. Ook deze editie staat het salon opnieuw garant voor heel wat nieuwigheden in de bouw, renovatie en inrichting van de woning.

Wat kan ik doen op Batibouw 2021?

Tijdens de virtuele Batibouw kan je alle producten van de exposanten bekijken. Dat doe je vanuit de comfort van je eigen zetel, helemaal gezond en veilig. Heb je vragen of wil je meer info? Geen probleem. Je kan makkelijk contact live en rechtstreeks contact opnemen met de exposanten. Zo kan je helemaal corona-proof je volgende bouwproject plannen. Je kan webinars, workshops en presentaties allemaal digitaal volgen.

Batibouw draait ook dit jaar weer rond 3 grote thema’s.

De flexible woning. Een flexibele woning wordt gebouwd met oog op toekomstige veranderingen in je gezinssituatie, je mobiliteit of een functieverandering in je woning. Zoals een keukentafel die ook plots moet dienst doen als je werkbureau, om een voorbeeld te geven.

Digitale bouw. Technologie maakt communicatie heel wat makkelijker, ook bij het (ver)bouwen. Zo weet jij ook veel beter wat er aan de hand is en hoever je bouwproject staat. Ook kan je tegenwoordig heel wat materialen op maat laten maken door ze te laten 3D-printen.

Water besparen.

Water wordt steeds schaarser en droogtes steeds langer. Hoe je best water kunt besparen tijdens het bouwen en ook daarna, is daarom een onderwerp dat bij vele mensen speelt. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portefeuille.

Wanneer is Batibouw 2021?

Openingsdagen van Batibouw (voor de particulieren)

De 62ste editie van Batibouw loopt van zaterdag 27 februari 2021 tot en met zondag 7 maart 2021.

Openingsuren Batibouw

Batibouw is elke dag open van 10u tot 19u.

Op 4 maart is er een nocturne en is Batibouw geopend tot 21u00.

Hoeveel kost een ticket voor Batibouw?

Helemaal niets! Je kan gratis aan de virtuele Batibouw deelnemen. Het enige wat je moet doen is een bezoekersprofiel aanmaken en je registreren.

Meer informatie kun je terugvinden op de website van Batibouw 2021.