Cardif schuldsaldoverzekering

Zonet een lening aangegaan voor jouw woning? Dan is het aangeraden om een schuldsaldoverzekering af te sluiten. Ontdek de verschillende mogelijkheden binnen de schuldsaldoverzekering van Cardif.

Bereken jouw schuldsaldoverzekering

Wat dekt de schuldsaldoverzekering van Cardif?

De schuldsaldoverzekering van Cardif komt in het geval van plots overlijden van de verzekerde tussen voor het verzekerde schuldsaldo of constant kapitaal gekozen bij het onderschrijven (minimaal 25.000 euro).

Cardif biedt de keuze tussen twee formules:

  • Hypo Protect Classic. Elke ontlener is individueel verzekerd met de Hypo Protect Classic. Je bepaalt zelf het te verzekeren kapitaal en de frequentie en duur van de premiebetalingen
  • Hypo Protect 2Win. De mede-ontleners zijn samen verzekerd met de Hypo Protect 2Win. Je ondertekent met andere woorden één schuldsaldoverzekering voor beide personen.

Voor de grotere kapitalen biedt Cardif de Hypo Protect Privilege aan. Deze formule biedt bescherming voor kapitalen vanaf 180.000 euro.

Wat dekt de schuldsaldoverzekering van Cardif niet?

De voornaamste uitsluiting van de Cardif schuldsaldo is zelfmoord binnen het jaar na onderschrijven van de verzekering.

De omschrijving van alle waarborgen en uitsluitingen vind je terug in de algemene voorwaarden van de Cardif schuldsaldoverzekering.

Welke opties kan je toevoegen aan de Cardif schuldsaldoverzekering?

In het geval van de formule Hypo Protect Classic kan je de volgende waarborgen aan je schuldsaldoverzekering toevoegen:

  • Overlijden door ongeval. Deze optie komt in het geval van overlijden door een ongeval tussen voor het verzekerde bedrag gekozen bij onderschrijving (maximaal 200.000 euro)
  • Arbeidsongeschiktheid. Deze optie komt in het geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid tussen voor het verzekerde bedrag gekozen bij onderschrijving (maximum 2.000 euro per maand, gedurende 36 maanden). De arbeidsongeschiktheid mag niet voortkomen uit een opzettelijke daad van de verzekerde
  • Onvrijwillige werkloosheid. Deze optie komt in het geval van onvrijwillige werkloosheid tussen voor het verzekerde bedrag gekozen bij onderschrijving (maximum 2.000 euro per maand, gedurende 36 maanden). De onvrijwillige werkloosheid mag niet voortkomen uit ontslag omwille van een zware fout

Hoe kan je een schuldsaldoverzekering bij Cardif afsluiten?

Je kan eenvoudig via Verzekeringen.be de schuldsaldoverzekering van Cardif afsluiten. Sluit ineens ook de verzekering online af.

Bereken jouw schuldsaldoverzekering