DVV Verzekeringen

Misschien heb je het geluk een goeie buur te hebben. Een buur die je snel helpt aan een paar eieren of die er voor je is als het eens tegenzit. Zo’n buur wil DVV Verzekeringen ook zijn voor jou. Dankzij de meer dan 300 kantoren is DVV Verzekeringen altijd dichtbij. Je kan dus makkelijk binnenlopen bij jouw DVV-consulent. Bij een nood- of schadegeval, maar ook om gewoon eens goeiedag te zeggen. De koffie staat altijd klaar!

Wie is DVV Verzekeringen?

DVV heeft meer dan 90 jaar ervaring in verzekeringen. DVV Verzekeringen gaat terug tot in 1929, toen nog onder de naam Centrale Volksverzekering. Dankzij die vele jaren weten ze bij DVV Verzekeringen wat je nodig hebt.

Welke producten en services biedt DVV Verzekeringen aan?

Zoek je een oplossing in verzekeren, sparen of beleggen voor jouw gezin? Of ben je zelfstandig ondernemer, bedrijfsleider of verantwoordelijke van een vereniging? Je vindt bij DVV Verzekeringen zeker wat je zoekt. Indien je advies nodig hebt, helpt een DVV-consulent je met plezier verder.

Ontdek het volledige aanbod (auto, wonen, fiets, moto…) op de website van DVV Verzekeringen.

Waar kan je de verzekeringen van DVV Verzekeringen vinden?

Bij DVV staat het menselijke aspect centraal. Daarom staan de exclusieve DVV-consulenten altijd voor jou klaar in meer dan 300 DVV-kantoren verspreid over heel het land. De DVV-consulenten bieden je een persoonlijke service en een oplossing op maat, helemaal volgens jouw situatie, noden en wensen.

Via de website van DVV verzekeringen vind je een DVV-consulent in jouw buurt.

Waarom kiezen voor autoverzekering van DVV?

De ene autoverzekering is de andere niet. Als zelfstandige ondernemer gaat jouw DVV-consulent net dat stapje verder voor jou:

  • Hij/zij helpt je met administratieve formaliteiten rond jouw verzekeringscontracten (bijvoorbeeld voor de inschrijving van jouw auto)
  • Bij een ongeval zorgt hij/zij voor een snelle en correcte schaderegeling
  • Hij/zij berekent jouw tarief en kijkt of je al dan niet in aanmerking komt voor eventuele kortingen.

Ontdek ons aanbod

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle bij DVV Verzekeringen.

Hoe kan je DVV Verzekeringen contacteren?

DVV Verzekeringen – hoofdzetel

  • Adres: Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel
  • Tel: 02 286 61 11
  • Web: https://www.dvv.be/
  • DVV Verzekeringen is een merk- en handelsnaam van Belins NV – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder het nummer 0037 – RPR Brussel BTW BE 0405.764.064 – Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel