Ergo verzekeringen

ERGO Insurance nv is een verzekeringsonderneming met als kernactiviteit levensverzekeringen.

Wie is ERGO?

ERGO Insurance nv maakt deel uit van de Duitse verzekeringsgroep ERGO, een dochtermaatschappij van de herverzekeraar Munich Re. Vandaag telt de ERGO-groep, een van de grootste verzekeringsgroepen in Duitsland en Europa, meer dan 40 miljoen klanten in alle hoeken van de wereld.

In België worden de producten van ERGO Insurance nv aangeboden onder twee verschillende merknamen. Deze merken beschikken elk over hun eigen producten en distributiekanalen.

De maatschappij is ook in Luxemburg actief via een bijkantoor.

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie ? Bekijk dan welke verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert.

Wat zijn ERGO en ERGO Life verzekeringen?

ERGO Insurance nv werkt met twee verschillende merken: ERGO en ERGO Life.

  • ERGO biedt pensioenspaarproducten aan, alsook andere levensverzekeringen zoals onder meerspaar – en beleggingsverzekeringen. De verzekeringen worden verdeeld via het exclusief netwerk (ERGO Partners nv), dat uit ongeveer 1400 zelfstandige medewerkers bestaat.
  • ERGO Life biedt levensverzekeringen aan via onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Het innovatief productgamma van ERGO Life omvat vier domeinen: pensioen en voorzorg, renteniersverzekering, schuldsaldoverzekering en beleggingsverzekering.

ERGO profileert zich als een sterke partner die actief is op de Belgische markt.

Sponsoring, in het bijzonder sportsponsoring, ligt ERGO Insurance nv nauw aan het hart. Sinds 2007 is ERGO Insurance nv één van de trotse officiële Main Sponsors van de Rode Duivels.

De sociale en sportieve aspecten van dit partnership liggen in het verlengde van een gezonde bedrijfspolitiek. Deze sponsoring past volledig in haar imago: jonge klanten en medewerkers die geloven in hun toekomst!

ERGO Insurance nv is ook de hoofdsponsor van de ERGO Classic. In het kader van deze Classic worden er fietstochten georganiseerd zonder winstoogmerk.

Wat is ERGO pensioensparen?

Omdat iedereen zich zorgen maakt over zijn financiële zekerheid voor en na zijn pensioen, kennen pensioenspaarverzekeringen al een tijdje een groot succes. Het samenstellen van zijn eigen pensioenspaarverzekering vormt inderdaad een uitstekende oplossing voor het dichten van de kloof tussen het laatste loon en het pensioen.

Je kan kiezen uit een gamma pensioenspaarverzekeringen en verzekeringen die op jouw profiel zijn afgestemd. Bovendien bestaan er aanvullende waarborgen ingeval van arbeidsongeschiktheid, ziekte of overlijden. Deze extra bescherming wordt gefinancierd door een deel van jouw premie.

Daarnaast beschik je ook over de mogelijkheid om andere spaar– en/of beleggingsverzekeringen te onderschrijven.

Ben je particulier? Er bestaan pensioenspaarverzekeringen, met fiscaal voordeel of zonder fiscaal voordeel.

Werk je onder het statuut van zelfstandige? Dan kan je ook sparen voor jouw aanvullend pensioen.

Waar kan ik de verzekeringen van ERGO vinden?

ERGO (exclusief netwerk)

Wens je een gespecialiseerd agent in jouw buurt te contacteren? Vind de agent die je zoekt via deze link.

ERGO Life (makelaarskanaal)

Heb je een vraag over de producten en de diensten van ERGO Life? Zoek een ERGO Life-makelaar in jouw buurt via deze link.

Hoe kan ik ERGO contacteren?

ERGO Verzekeringen – Hoofdzetel

  • Adres: Loksumstraat 25, 1000 Brussel
  • Tel: 02 535 58 88
  • Fax:-