Euromex rechtsbijstand

Ben je op zoek naar een rechtsbijstandverzekering van Euromex? Ontdek dan welke formules Euromex aanbiedt in het kader van de verzekering rechtsbijstand.

Bereken prijs rechtsbijstand

Welke rechtsbijstandverzekeringen biedt Euromex aan?

Rechtsbijstand Verkeer

Veel van ons spenderen wel wat uren met ons voertuig op de weg. Een ongeval is snel gebeurd en kan wel eens leiden tot discussies over wie er nu aansprakelijk was. De polis verkeer is een allrisk-waarborg. Dat wilt zeggen dat Euromex rechtsbijstand geeft in alle juridische conflictsituaties die te maken hebben met het bezit, de eigendom en het gebruik van de verzekerde motorvoertuigen, tenzij er een uitsluiting is voorzien.

Rechtsbijstand Pleziervaart

Heb jij een boot waarmee je wel eens graag gaat varen? Dan is de rechtsbijstand pleziervaart ideaal voor jou. Deze rechtsbijstand dekt het risico van een juridisch geschil bij het recreatief gebruik van zeilboten, motorboten en jachten.

Opgelet: deze rechtsbijstand is niet geschikt voor boten met een hoofzakelijk commercieel doel.

Rechtsbijstand Privéleven

Een rechtsbijstand privéleven bevat steeds de dekkingen verkeer en vervoer, gezin en gezondheid, werk en inkomen, en bezit en vermogen. Die waarborgen dekken de geschillen waarmee een persoon kan geconfronteerd worden in het verkeer, het privéleven en het beroepsleven. Check jouw polis voor het volledig overzicht van de waarborgen én uitsluitingen.

Hoe kan ik mijn Euromex rechtsbijstand afsluiten?

Je kan eenvoudig in enkele stappen via Verzekeringen.be de rechtsbijstandverzekering van Euromex berekenen. Sluit ook meteen jouw rechtsbijstandverzekering online af.

Bereken prijs rechtsbijstand