Maatschappijpagina - Europ Assistance

Maatschappijpagina - Europ Assistance

Europ Assistance Belgium maakt onderdeel van de Europ Assistance Groep, dé uitvinder van de bijstandsverzekering. De Europ Assistance Groep werd opgericht in 1963 en komt overal ter wereld in actie om zowel particuliere als zakelijke klanten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te helpen in uitzonderlijke of alledaagse situaties. De Europ Assistance Groep biedt zijn diensten vandaag aan in 208 landen, telt 80 ondernemingen in 38 landen en beslaat hiermee 208 landen en gebieden waar 7000 werknemers in dienst zijn samen met 400 gezondheidsspecialisten en 420 000 partnerreferenties.

Historiek

Europ Assistance is al 25 jaar de marktleider voor reisverzekeringen in België. De activiteiten van Europ Assistance zijn over de jaren meer en meer rond twee hoofdthema's ontwikkeld: reisbijstand en autobijstand in België en in het buitenland. In 2005, lanceerde Europ Assistance een innovatieve formule: de reisannulatieverzekering!

Europ Assistance heeft dankzij zijn engagement tegenover zijn klanten een stevige reputatie opgebouwd wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening. Het is door een ervaring van 50 jaar dat Europ Assistance efficiënt de vele gevolgen van een ongeval in het buitenland kan aanpakken.

Aanbod verzekeringen

Europ Assistance biedt meerdere bijstandsverzekeringsproducten aan, o.a. :

  • Jaarlijkse reisbijstand: Voor een gerust gemoed het hele jaar door! De complete medische bijstand van Europ Assistance dekt alle reizen in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan het voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.
  • Tijdelijke reisbijstand: Wenst u liever een specifieke reis te dekken, de medische bijstand van Europ Assistance beschermt u tijdens een verblijf in het buitenland. Ook deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan je voertuig, een reisannulatieverzekering en een bagageverzekering.

 

Europ Assistance kan ingrijpen waar ook ter wereld om je te helpen, 7 dagen op 7 en 24u op 24.

Als men aan een reisverzekering denkt, denkt men aan Europ Assistance! Klik hier om de verschillende bijstandverzekeringsproducten van Europ Assistance te ontdekken!

Prijzen en promoties

5% korting op alle tijdelijke en jaarlijkse reisverzekeringen van Europ Assistance!

Je kan nu exclusief via verzekeringen.be genieten van een korting van 5% op jouw tijdelijke of jaarlijkse reisverzekering van Europ Assistance. Profiteer van deze actie dankzij onze unieke kortingscode.

Bereken snel jouw reisverzekering bij Europ Assistance en geniet van deze promotie:

Waar kun je de verzekeringen van Europ Assistance verkrijgen?

De verzekeringsoplossingen van Europ Assistance worden in België verdeeld via:

Europ Assistance Belgium – hoofdzetel

Nuttige informatie